Halloween hapjes!

halloween weken

Ik was eigenlijk van plan alle hapjes eerst zelf te maken maar helaas is me dat niet met alles gelukt dus hier een aantal recepten voor lekker hapjes!

Bloederige vingers

Wat heb je nodig:

– Een blik knakworstjes
– Bladerdeeg
– Ketchup

Verwarm je oven voor op 180 graden. Snij de plakjes in tweeën en doe hetzelfde met de worstjes. Daarna rol je de halve worstjes in de bladerdeeg. Snijd een stukje van de bladerdeeg af zodat het lijkt of je een nagel ziet. Leg de pakketjes op een ingevette bakplaat en laat deze 12-15 minuten in de oven staan. Even laten afkoelen en doe er aan het uiteinde van de worstjes een beetje ketchup op en tadaa je hebt afgehakte vingers

Halloween cupcakes

wat heb je nodig:

– Cupcake mix
– Halloween bakvorm ( Xenos heeft ze altijd wel )
– Ingrediënten die je zelf nog moet toe voegen aan de bakmix ( dit verschilt heel erg per merk bakmix. )
– Roomboter

Verwarm je oven voor zoals aangegeven staat op de verpakking van de cupcake mix. Vet je vormpjes in met boter en maak de mix klaar zoals aangegeven staat op de verpakking. Doe de mix in je vormpjes en laat ze in de oven staan voor de aangegeven tijd. Daarna even laten afkoelen en uit de vormpjes halen.

cake

Halloween koekjes

Wat heb je nodig:

– koekjesmix
– Bloem
– Ei
– Boter
– Bakplaat
– Halloween koekjesvormen of stempels ( ook hier raad ik de xenos weer aan )

Verwarm de oven voor op de aangegeven tempratuur. Vet je bakplaat in of leg er bakpapier op. Maak het deeg en rol het uit op een bebloemde ondergrond. Pak vervolgens de vormpjes en maak zo de koekjes. Zet ze voor de aangegeven tijd in de oven en laat ze daarna afkoelen. Je kunt ze eventueel nog versieren met gesmolten chocolade of speciale versiering die je tegenwoordig overal kan kopen.

Koekjes Naamloos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.