De week van een boekenworm

Het was best een lekker weekje deze week, we zijn wat meer te weten gekomen over Eline, ik heb best veel gelezen en we hebben de week afgesloten met een feestje voor Sanne. Kijk je snel mee.

Maandag: 

Vandaag beginnen we gewoon met werken, de kinderen zijn vandaag nog een extra dagje vrij want het is een studiedag. Het werken gaat vandaag echt snel voorbij, ik heb het gevoel dat ik nog maar net aan het werk ben als we alweer naar huis gaan. Eenmaal thuis zijn de drie meiden natuurlijk meteen aanwezig en dat is prima. Ik knuffel, klets en speel lekker met ze tot het eten. Na het eten relaxen we ook nog even voor het bedtijd is voor de kids. Ik lees lekker in mijn boek, maar verlies ook het balletje van mijn piercing….tja en natuurlijk geen goede reserve in huis. Gelukkig vond mijn moeder die kwam helpen zoeken ene kraaltje met schroefdraad dus zo heeft de piercing het overleeft tot ik een nieuw bolletje had.

Een nieuw tof hoesje voor mijn telefoon!

Dinsdag:

Vandaag beginnen we natuurlijk met school, als de meiden op school zitten ga ik aan de slag in huis en zorg ik dat de zwemtassen vast klaar staan. Ik speel wat met Sanne en we lunchen lekker samen. Daarna gaat Sanne naar bed en duik ik op de bank met een boek. Een heel heftig boek van Louise O’neill maar wel een heel goed boek! Als de meiden thuis komen is het altijd een beetje haasten, even snel omkleden nog wat drinken en dan naar de zwemles. Op de zwemles mag Lotte voor het eerst helemaal met kleding aan zwemmen, super spannend natuurlijk! Volgende week hebben ze test zwemmen voor het A diploma maar ik ga er vanuit dat Lotte nog niet afzwemt en dat is prima. Na de zwemles is het weer spits, eten, douchen en naar bed. Ik ben dan ook blij als ik weer op de bank kan ploffen met mijn boek dat ik diezelfde avond ook uitlees.

Woensdag:

Best een spannende dag vandaag aangezien we naar Herlaarhof gaan voor Eline. Vandaag horen we wat zij uit de onderzoeken gehaald hebben en of en hoe ze ons kunnen helpen. Het fijne is dat Eline nog geen label krijgt, ze vinden haar daar nog te jong voor en als het in de toekomst toch nodig blijkt te zijn kan dat altijd nog. Wel zien ze dat zij moeite heeft het met reguleren van haar emoties wat bij ons natuurlijk al bekend was. We gaan hiermee aan de slag door middel van intensieve thuishulp. Helaas is er een wachtlijst en kunnen we niet meteen beginnen maar ik ben erg benieuwd hoe dit gaat lopen. In de middag is alleen Lotte thuis die gewoon lekker op de bank wil hangen en ik lees ondertussen Dit is hoe het ging uit. We eten die avond Taco Taart en die is erg lekker en spelen natuurlijk D&D.

Donderdag:

Het was een hectische ochtend, want ik vergat de gymtas van Lotte en dus moest ik nog een keer terug naar huis en school. Daarna was het thuis in ieder geval wat minder druk, ik en Sanne hebben een relaxte ochtend en als ze op bed ligt kijk ik Temptation Island ( ja ook ik ben gevallen voor deze guilty pleasure. ), daarna val ik in slaap, ik heb al een paar dagen hoofdpijn en ik ben gewoon moe. Ik wordt wakker gemaakt door de meiden die thuis komen. Sanne lijkt ook moe te zijn want die slaapt ook nog. De meiden gaan vast voor het eten in bad en mijn man maakt het eten. Na het eten mogen de meiden wat langer opblijven, ze zijn morgen vrij dus we spelen nog wat spelletjes en dan is het ook voor hen bedtijd. Ikzelf ga er ook op tijd in en lees nog wat in bed.

Vrijdag:

Het wordt een drukke dag vandaag, we beginnen met werken, na het werk wordt ik afgezet op het station in Tilburg en ga ik naar Eindhoven, want vanavond hebben we een feestje van Van Piere. Ik slenter wat door de stad en besluit uiteindelijk mijn gereserveerde boek op te halen en lekker bij de Coffeelovers te gaan zitten en te lezen. Het is heerlijk en heel fijn om even dit rust momentje te pakken. Uiteindelijk komt ook mijn moeder in Eindhoven aan en gaan we samen nog even langs wat winkels tot het tijd is om te gaan eten met zijn allen. We eten met een grote groep samen en één iemand zorgt ervoor dat we allemaal onder de glitters zitten. Daarna halen we de auteur op die op ons feestje komt, hoe tof is dat!!! Ze hebben geregeld dat Louise O’neill de auteur van Mermaid komt!! Het is een super toffe avond met een Q&A een signeersessie en heel veel gezelligheid.

Zaterdag:

Ook weer een drukke dag vandaag want we zijn in volle voorbereiding voor het feestje morgen. We halen de taart op en doen wat boodschappen die ze bij onze vaste winkel niet hebben. Gaan daarna de grote weekboodschappen doen en ik ruim deze thuis op en ruim ook de rest van het huis even op. Daarna ga ik weer naar mijn ouders en lunchen we samen. De rest van de middag zijn we druk met de kids. In de avond ga ik met een groep vrienden en mijn man naar Captain Marvel, wat een super toffe film is dit zeg!!! Ik kan niet wachten tot ik hem weer kan zien en stiekem wil ik nu toch ook wel graag Endgame zien! Ben jij een marvel fan?

Zondag:

Vandaag is het feestje, ik tik deze post ook in de ochtend dus ik weet niet wat er allemaal uit gaat komen. Ik begin de ochtend in ieder geval met een verfrissende douche en daarna aan de slag voor het feestje. Als de voorbereidingen klaar zijn ga ik even eten en bloggen en ik hoop nog eventjes te kunnen lezen. Dan begint het feest voor Sanne, die veel te snel groot wordt! En in de avond hoop ik ook nog wat te lezen.

Hoe was jouw week?

Ow ja en dinsdag waarschijnlijk geen blogpost of misschien pas later in de middag, eventjes een pas op de plaats en wat relax tijd inplannen deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.