Boek Haul Oktober

Tja ik had een book buying ban, maar daar is dus niks van terecht gekomen dus hier gaan we dan met de haul van Oktober.

Boekenhaul oktober

Laat ik beginnen met het boek dat ervoor zorgde dat ik mijn ban verbrak en dat is Not that kind of girl van Lena Dunham. Vanaf het moment dat ik het wist dat het boek uit zou komen wist ik dat ik het wilde lezen dus tja daar ging de ban!

Haul 2.1

Daarna ging ik naar de kinderboekenmarkt in Den Haag en tja ook daar ging ik niet zonder boeken weg. De jongen uit het woud nam ik mee en liet ik signeren en ook de eerste twee delen van Project Persefone gingen mee

Haul 2Het boek Endgame, daar is al veel over gezegd en ik ben er nog niet aan begonnen maar nog wel steeds heel nieuwsgierig naar dit boek.

Haul 2.2

Toen kreeg ik VVV bonnen en tja die besteed ik dan toch het liefst aan boeken. Dus kocht ik: Say her name, The iron trials, Anatomy of a misfit, De 100 dag 21 en We were liars.

Haul 2.3

And last but not least kreeg ik afgelopen woensdag ineens een pakketje binnen, nu heb ik me al een tijdje geleden opgegeven voor de young adult boeken van Harlequin en deze keer kreeg ik Alice in zombieland in een super mooie hardcover editie en Offergave.

Haul 2.4

Nou ja die ban heb ik dus niet volgehouden maar goed ik heb er wel een hele hoop mooie boeken bij! Welke boeken heb jij deze maand gekocht?

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 november 2014 at 09:23

Wauw fameuze stapel 😀 Alice in Zombieland kwam bij mij ook toe, gisteren al meteen in begonnen!1 november 2014 at 19:34

Wauw, want een toffe aanwinsten zitten er bij je nieuwe leesvoer. Ik heb zo’n vermoeden dat er binnenkort heel veel recensies van ‘Offergave’ en ‘Alice in Zombieland’ zullen verschijnen. 😉1 november 2014 at 19:50

ik heb deze maand ongeveer 40 boeken erbij gekregen 🙂 Endgame is heel gaaf, de IJzerproef krijg ik ook, en ik ben heel benieuwd naar Say Her Name en We Were Liars!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: