Event: Het Best of YA event 2014 met Kiera Cass!

 

Event Banner

 

Best of YA

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, het best of YA event!! Ik had hier heel erg naar uitgekeken, ik heb alle boeken van de selectie serie die tot nu toe uit zijn gelezen en was heel benieuwd naar deze schrijfster. Maar het leek me gewoon ook heel leuk om eens in een ruimte vol met boekenliefhebbers te zijn.

Voor het programma begon ben ik eerst even langs de tafel met alle boeken gelopen, en heb ik de hele serie van een wereld zonder hemel van Veronica Rossi meegenomen. Ik ben heel erg benieuwd naar deze boeken.

boeken haul

Het was heel anders dan vorig jaar, het was veel grootser opgezet, er waren meer gasten en we hadden een presentator dit keer.

Best of YA 2
De eerste gast die op het podium kwam was Helen Vreeswijk, wat ontzettend knap van haar dat ze hier bij was ondanks het feit dat ze heel ziek is. Ik heb veel van haar boeken gelezen en ze zijn heel erg goed, ze heeft ook één van haar boeken voor mij gesigneerd, helaas heb ik dat niet zelf kunnen laten doen omdat het zo druk was.

Best of YA Heleen

 

Best of YA Heleen 3

 

 

Best of YA Heleen 4Na Heleen werd het Best of YA promotie team aan ons voorgesteld, wat leuk om al die meiden zo op het podium te zien! Het was ook leuk om te horen wat het nu precies inhield.

Best of YA promotie team

Daarna werd de cast voor het toneelstuk van Boy 7 aan ons voorgesteld, ik moet eerlijk bekennen dat ik het boek niet ken, maar ik ben wel erg nieuwsgierig naar het toneelstuk.

Voordat Kiera Cass op het podium kwam was het eerst even pauze om even wat te drinken en eventueel nog boeken te kopen of foto’s te maken. Ik was samen met mijn moeder en we hebben even wat gedronken en zijn weer gaan zitten.

Na voor mijn gevoel lang wachten kwam dan eindelijk Kiera Cass op het podium, ik vond haar een ontzettend leuke vrouw. Ze vertelde honderduit en gaf goede tips voor iedereen die zelf schrijver wil worden.

Best of YA Kiera Cass 4 Best of YA Kiera Cass 3 Best of YA Kiera Cass 2 Best of YA Kiera Cass 1

Het signeren verliep iets minder goed had ik het idee, er was veel onduidelijkheid over waar de rij nu begon, waar je moest aansluiten en het duurde een behoorlijke tijd voor we aan de beurt waren. Er was hier en daar wat gemopper om ons heen en ik denk dat dit inderdaad niet helemaal goed verliep. Hier was wat meer duidelijkheid nodig geweest over waar de rij begon en deze duidelijkheid was vooraf niet gegeven. Dat is eigenlijk ook mijn enige minpuntje van de dag. Maar dat mocht de pret niet drukken en ik ben zelf nog met Kiera Cass op de foto geweest!

Handtekening Kiera Cass 2Handtekening Kiera Cass 1Ik met Kiera CassHeleen vreeswijk

We hebben ook nog een mooie goodie bag meegekregen met maar liefst twee boeken! Een wereld zonder hemel van Veronica Rossi deze had ik echter ook al gekocht dus ik ga hier een leuke giveaway voor bedenken. Een boek van Helen Vreeswijk, M&M’s met een YA logo er op. Stickers en een actie van het boek Endgame, Een mooie wensketting/armband, Een flyer van het toneelstuk van Boy 7 en nog wat promotie dingen van Best of YA.

goodie bag

Ik vond het een leuke middag, ik heb eigenlijk niet echt mensen gesproken daar had ik de tijd ook niet echt voor en het was ook behoorlijk druk. Maar als het volgend jaar weer georganiseerd wordt ga ik zeker weer!

Zijn jullie ook geweest? Wat vonden jullie er van?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Tamara
3 november 2014 at 09:08

het was de bedoeling dat ik er ook heen zou gaan. Uiteindelijk spijt dat ik toch niet ben gegaan. Hopelijk volgend jaar.3 november 2014 at 19:31

leuk verslag 🙂 het event zag er gezellig uit en wat leuk dat je op de foto bent geweest met Kiera Cass4 november 2014 at 08:29

Zonde van je dubbele boek ^^ maaaaaaar, je hebt nu wel de nieuwe mooiere cover xd4 november 2014 at 13:26

Ik was er ook! Zelfs eventjes op het podium haha! Leuk verslag heb je ervan gemaakt?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: