WWW Wednesday #54

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday al is hij vandaag wat later. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik A girl called shameless uit, dit is het vervolg op The exact opposite of okay van Laura Steven. Ik vond het echt een heel goed boek. Een boek wat je ook echt wel even laat nadenken over hoe de wereld er nu uitziet.

 

Wat lees ik nu?

Het is voor mij tijd om een nieuw boek te kiezen en hoewel ik het nog niet helemaal zeker weet denk ik dat ik ga kiezen voor Only ever yours van Louise O’neill ik vond haar boek Asking for it echt heel goed en deze klinkt ook weer heel tof. Dus ik gok dat ik deze ga lezen.

Op mijn e-reader lees ik nu een ander boek maar ga ik beginnen aan My name is rose van Alexa Kingaard, dit is een recensie boek dus wel sim om hem te gaan lezen haha.

Ik lees ook nog Feministen dragen geen roze, hier ga ik waarschijnlijk wel wat langer over doen omdat ik zo af en toe een essay of gedicht hieruit zal lezen.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga hierna maar eens wat lezen voor Yalfest denk ik….ik ga denk ik of One of us is lying of de Gevangen koningin lezen.

Wat is jouw WWW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.