De week van een boekenworm

Je kan je toch haast niet voorstellen dat het alweer bijna april is? Gisteren was het nog 1 januari, nou ja zo voelt het in ieder geval voor mij. Deze week een hoop leuke dingen, zo mocht Lotte diploma zwemmen, werd Sanne twee en ging ik naar Dutch comic con. Laten we snel naar deze week gaan kijken.

Maandag:

Het begint als een gewone dag, maar we weten allemaal hoe die geëindigd is toch? Ik was aan het werk, we zouden eerst even aan de slag gaan en ter ontspanning een film kijken. Maar jeetje wat een nieuws ineens, telefoons gingen af met nieuwsberichten en eigenlijk waren we er allemaal niet meer bij. Het was een beetje een rommelige dag en dat was oké. Ik checkte bij een vriendin waarvan ik weet dat ze in Utrecht werkt net als haar man. Gelukkig was het daar allemaal oké. Een andere vriendin mocht haar zoontje van school halen gelukkig. Al met al was het dus een beetje een rare dag. Ik heb eigenlijk ook niet veel anders gedaan dan het nieuws gevolgd.

Dinsdag:

Hoewel het gisteren een nare dag was, hebben we vandaag een leuke dag. Sanne mag namelijk twee kaarsjes uitblazen! Twee jaar alweer, waar blijft de tijd toch jongens? Het waren al twee mooie jaren en op naar nog meer jaren vol genieten met onze kleine meid. Later die dag kregen we nog meer goed nieuws, bij het zwemmen was het voor de kids uit de groep van Lotte proef zwemmen voor het A examen en ja hoor ze mocht op examen!!! Dus snel geregeld dat ze de volgende dag af mocht zwemmen. Je begrijpt dat wij eigenlijk de hele dag in een feeststemming zijn geweest.

Woensdag:

Naar al het gefeest was het dan vandaag vooral spannend, want vandaag zou Lotte gaan afzwemmen!! Maar eerst de gewone dingen van die dag. Wat boodschappen halen en ondertussen heeft mijn vader het plafond in onze wc. vernieuwd, zo blij mee. Toen was het tijd om de meiden te halen van school, even te eten en weer naar het zwembad. Jongens ik was zo trots ik kon wel huilen want aan het eind van het afzwemmen zei de juf: Iedereen is geslaagd!!! Terwijl ik dit zit te typen voel ik zelfs de tranen opkomen. Het meisje waarvan gezegd werd dat ze er langer over zou doen om haar diploma te halen, dat meisje ging gewoon gelijk met haar groepje mee!!! Na de feestelijkheden in het zwembad zijn we nog gaan stemmen en daarna weer naar huis. Die avond speelde we ook nog D&D.

Donderdag:

We gaan het vandaag maar even rustig aan doen, ik heel rustig want daar is hij weer: Migraine! Ik heb een hele lieve papa die Sanne mee heeft genomen en ik kon op bed gaan liggen. En daar heb ik eigenlijk ook bijna de hele dag gelegen. Ik kon gewoon helemaal niks. Toen de meiden thuis kwamen, kwam Lotte bij mij in bed liggen en op haar tablet kijken, zo was ik niet alleen. ( jongens als je daar niet van smelt he! ) en na het eten ben ik eigenlijk ook meteen weer naar bed gegaan. Ik heb een beetje gelezen en daarna was het tijd om te gaan slapen.

Vrijdag:

Vandaag gewoon weer werken, met nog een beetje hoofdpijn maar het was te doen en daarna door naar Eindhoven want vandaag hadden we weer leesclub. Ik kocht een doorzichtige tas voor mezelf en voor mijn moeder voor Dutch comic con en later kochten ons mam en ik ook nog een belachelijk klein tasje voor onze portemonee en onze andere belangrijke spullen. Na het eten was het tijd voor de leesclub die erg verdeeld was over het boek en daarna naar huis. Ik heb thuis nog lekker een aflevering van The umbrella Academy gekeken en ondertussen las ik het nieuws dat Supernatural na seizoen 15 gaat stoppen. Ik snap het, echt waar, maar damn die kwam even binnen hoor jongens.

 

Zaterdag: 

Vandaag ga ik naar DCC en ik heb er zin in! Er was eigenlijk amper een rij om binnen te komen en we besloten eerst gewoon naar de dealer hal te lopen waar het toen nog best rustig was. Langzaam aan werd het steeds drukker en toen we op de helft waren zijn we even wat gaan eten. Na het eten de andere helft en natuurlijk langs de stand van ABC Amsterdam. Om eerlijk te zijn heb ik niet veel gekocht, er was gewoon niet zoveel wat me aansprak en we zijn ook al eerder weggegaan. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad hoor, maar het vulde niet mijn hele dag deze keer. Na DCC zijn we nog even een centrum in gegaan en daarna naar huis en onderweg nog een hapje gegeten. In de avond heb ik een beetje gelezen maar vooral op de bank gelegen, ik was gewoon echt moe.

Zondag:

Zondag is altijd zo’n dag dat je niet goed weet wat je moet gaan doen, ik ga in ieder geval bloggen en vandaag ook boodschappen doen. Ook gaan we even met de meiden het centrum in omdat we vast de cadeautjes voor Lotte haar verjaardag willen halen. Die is namelijk 3 april alweer jarig!! Verder doe ik niet zo heel veel, een beetje lezen en vooral even genieten van een vrije dag.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #54

20 maart 2019

%d bloggers liken dit: