Unboxing Owlcrate Maart 2019: Murder and Mayhem

Ik keek echt heel erg uit naar deze box, het thema sprak me aan, de boeken waar de goodies van waren spraken me aan dat kon niet mis gaan toch? Laten we snel kijken wat ik van de box vond.

Als eerste de spoiler kaart

Owlcrate zelf had al verteld dat we een travel mug zouden krijgen. Nu is dit een stenen travel mug en ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik neem die net mee op reis zeg maar. Maar hij is wel heel tof, met een quote van de Nevernight serie.

Een handige rugtas om je spullen in te doen is altijd handig en het is eens iets anders dan alle gewone canvas tassen. Ik vind het printje ook echt tof.

Game of thrones, jongens ik kan niet wachten op dat laatste seizoen! Maar goed tot die tijd kan ik gebruik maken van deze toffe houten boekenlegger.

Ik heb laatst een hele box gehad met goodies van de boeken van Victoria Schwab, maar deze kaars van de sunai past daar nog wel bij. Het is gebaseerd op de monsters uit de Monsters of Verity duologie. Je kon drie verschillende kaarsen krijgen.

Ik ben echt fan van de Three dark crowns boeken, ik vind het een fantastische serie en ik kan niet wachten en ben tegelijk bang voor het laatste boek. Maar deze sticker is in ieder geval al heel erg tof!

Natuurlijk zat er ook weer een boekje bij.

En de pin geïnspireerd op het boek van deze maand.

Het boek van deze maand is: Four dead queens van Astrid Scholte, ik ben echt ontzettend benieuwd naar dit boek. We kregen er ook een potlood, een brief en een character art print bij!

Wat vond jij het leukste item uit de box?

Het thema van volgende maand is: The dark side

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

29 maart 2019 at 06:24

Oh, wat een gaaf pakket! Die travel mug is echt awesome. Ik heb het boek voorbij zien komen Op Scribd en het lijkt me erg tof.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: