De week van een boekenworm

Dat was dan weer de laatste week van maart, hallo april! Mijn verjaardagsmaand en ook de maand dat Lotte jarig is. De afgelopen week deed ik het iets rustiger aan, eventjes een pas op de plaats en luisteren naar wat ik nu echt even nodig heb.

Maandag: 

Vandaag is gewoon een werkdag, ik doe ook eigenlijk niet echt iets bijzonders behalve werken. Ik merk wel dat het weinige slapen me aan het inhalen is want ik ben echt bizar vroeg al heel moe. In de avond lees ik nog wat maar verder doe ik eigenlijk niks meer.

Eline moest voor school een baby foto mee nemen en deze is toch te schattig!!!

Dinsdag:

Vandaag weer zwemles natuurlijk, maar eerst school en wat boodschappen doen. Ik geniet lekker samen met Sanne en als zij naar bed gaat ga ik verder met The umbrella academy. ik vind deze serie echt heel erg tof en ik hoop echt dat er een tweede seizoen gaat komen! Als de meiden thuis zijn is het al snel tijd om naar het zwembad te gaan en geniet ik van Lotte die ineens aan het lessen is voor haar B en Eline die ik vanaf nu ook elke week kan zien! Na de zwemles is het even druk en als de meiden in bed liggen doe ik verder ook niet veel meer, het is gewoon even klaar voor vandaag.

Woensdag:

Vandaag gaan de meiden maar een halve dag naar school dus dan is de ochtend altijd even wat drukker. Boodschappen worden gedaan en eenmaal thuis poets ik de badkamer. In de middag lees ik een beetje en neemt Lotte een vriendinnetje mee, Eline is bij een nieuw kindje spelen. Als iedereen weer thuis is, is het voor mij wachten want ik ga vanavond naar de film. Mijn moeder pikt me op, we eten een hapje en dan gaan we naar Captain Marvel, ik denk dat dit wel mijn meest favoriete Marvel film tot nu toe is! Eenmaal thuis rol ik in bed en ga ik slapen.

Donderdag:

Ik heb een beetje moeite me opstaan vandaag, maar uiteindelijk sleep ik mezelf uit bed en start de meiden op. Als ze op school zitten doe ik eigenlijk niet zo veel en dat is best nodig. Ik kijk verder naar de umbrella academy als Sanne op bed ligt en val zelf ook nog even in slaap.  Die middag heb ik een gesprekje met de juf van Eline, over wat er is afgesproken bij het laatste gesprek dat wij hadden bij Herlaarhof. In de avond kijk ik The umbrella academy af en ga daarna naar bed.

Mijn kleine meid, ze wordt al zo groot!

Vrijdag:

Vandaag ook weer werken, ik kan gelukkig iets beter mijn bed uit vandaag. Het werk gaat best snel voorbij en voor ik het weet ga ik weer naar huis. Ik ga met de meiden naar de speeltuin in de buurt en stiekem lees ik af en toe een paar zinnetjes op mijn telefoon aangezien daar mijn kindle app op staat. Na het eten en als er rust is in huis lees ik nog wat, kijk ik wat doelloos tv. en ga dan naar bed. Waar ik nog heel lang wakker lig. Ik kan gewoon niet in slaap komen.

We hadden het in een app groep over katten en ik maakte dus een foto van onze Nala

Zaterdag:

Pfff opstaan valt niet mee vandaag, hopelijk slaap ik vannacht weer wat beter. We doen wat boodschapjes in de ochtend en bestellen de taart voor Lotte haar verjaardag. We gaan ook vast de verjaardagscadeautjes halen en in de Intertoys wordt Lotte ziek, ze spuugt alles uit. Super sneu en we gaan daarna snel naar huis zodat ze op de bank kan liggen. Later die dag lijkt het wat beter te gaan maar ze kruipt toch ook nog regelmatig op de bank. In de avond kijk ik de derde verschrikkelijke ikke film en ga dan naar bed en lees nog wat.

Zondag;

Het voelt alsof ik overreden ben door een trein, dat uurtje vooruit ik wen er gewoon nooit aan. ik ga uit bed en tijdens mijn ontbijt blog ik wat. Ik moet vandaag nog even op pad voor voedingskleurstof voor in de popcorn. Lotte wil eenhoorn popcorn uitdelen. Ook doe ik vandaag nog de boodschappen. Ik ben in ieder geval blij als de dag er weer op zit en ik mijn bed weer in kan. Hopelijk slaap ik snel en ben ik morgen weer wat fitter.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: