WWW Wednesday #56

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Hollywood Prince van Natasha Madison, ik las dit boek als onderdeel van een blogtour. Ik vond het wel een leuk boek, maar merk dat ik echt even toe ben aan iets anders dan romance.

Wat lees ik nu?

Ik lees nu Nevernight en ik geniet er enorm van, ik ben al eens eerder aan dit boek begonnen, maar het is wel een boek waar je een beetje blij moet blijven. Blijkbaar is dit een beter moment haha.

Op mijn e-reader lees ik The stars in her eyes voor een blogtour

Ik lees ook nog Feministen dragen geen roze, hier ga ik waarschijnlijk wel wat langer over doen omdat ik zo af en toe een essay of gedicht hieruit zal lezen.

Wat ga ik hierna lezen?

Dat weet ik echt nog niet, misschien ga ik meteen verder in Godsgrave en misschien lees ik eerst nog wat anders.

Wat is jouw WWW

Een gedachte over “WWW Wednesday #56

  1. Ik zit net tussen twee boeken in. Vandaag las ik Roses van Rose Mannering uit. Dat was mijn eerste boek voor de OWLsReadathon en ik las het voor mijn Defense Against the Dark Arts examen. Straks hoop ik meteen aan een tweede test te beginnen maar ik heb nog niet besloten welke dat wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.