WWW Wednesday #57

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Gewist uit, ook een auteur die op Yalfest komt en mijn volledige recensie komt binnenkort online. Het was in ieder geval echt een heel tof boek!

Wat lees ik nu?

Ik lees nu Two can keep a secret van Karen M McManus, zij komt op yalfest. Ik moet eerlijk bekennen dat ik weinig heb gelezen voor Yalfest. Maar goed deze kan ik afstrepen en waarschijnlijk vandaag al want ik heb hem bijna uit!

Op mijn e-reader lees ik Ache voor een blogtour, ook deze denk ik vandaag wel uit te lezen.

Ik lees ook nog Feministen dragen geen roze, hier ga ik waarschijnlijk wel wat langer over doen omdat ik zo af en toe een essay of gedicht hieruit zal lezen.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik wil hierna weer verder met Nevernight, deze had ik aan de kant gelegd voor wat recensie boeken en nu heb ik er weer tijd voor en ik vind hem te tof om nog langer te wachten!!!

Wat is jouw WWW

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 april 2019 at 16:53

Ik las gisteren Dates from Hell uit, een bundeling van vier kortverhalen van ondermeer Kim Harrison en Kelley Armstrong. Doorgaans hou ik niet van kortverhalen maar deze vielen eigenlijk best wel mee. Vanavond hoop ik te beginnen in Sea Witch en daarna ga ik Magic Binds van Ilona Andrews lezen. Die twee boeken heb ik immers nodig om mijn career als Librarian te behalen bij de OWL’s Readathon. Nadien ga ik waarschijnlijk terug meer afwisselen met recensieboeken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: