Recensie: Ache van S.M. Soto

Recensie: Ache van S.M. SotoAche by S.M. Soto
on 9 april 2019
Genres: romance
Pages: 402
Format: Kindle
Goodreads

An all new emotionally charged second chance romance.

What happens when you fall for the boy next door?

Bea Norwood had the market on normal.
Drama free life? Check.
A single-mother who doubled as her confidant and partner in crime? Check.
A neighbor and best friend she trusted more than anyone? Check.
But that was until the day her mother remarried. The day that changed everything.When her best friend's cousin, Liam Falcon, is sent to live with his aunt and uncle to clean up his act, Bea finds herself falling for the boy next door. With their hearts so infinitely entwined, Bea turns to Liam as her only escape from her new step-brother's daily torment at home. Bea thought their love could conquer anything. But she was wrong. Love was for fools, and she was the biggest fool of them all. When Liam left Lakeport, he took her heart with him, shattering the organ to pieces.

Six years later, Liam takes a trip back to Lakeport to visit his family, and to see HER.
His first love.The girl who holds his heart.The same girl who shattered it six years ago without looking back.
Liam is hell-bent on seeing Bea again after six years, but what he finds tears his heart in half. Bea Norwood is a shell of the girl he fell in love with. Underneath the baggy clothes, and pale skin, he knows she's still in there somewhere, he just needs to find her. Liam will stop at nothing to win his girl back, but sometimes, ignorance is bliss, and Liam isn't prepared for Bea's truth.

*Some aspects of this story may be sensitive for readers.*

Ik heb een recensie-exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

Dit boek is niet geschikt voor jonge lezers vanwege de volwassen inhoud.

Waarschuwing: Bevat geweld, seksueel geweld en emotionele mishandeling

Hoewel ik niet snel trigger warnings geef doe ik dat bij dit boek wel, want ik weet gewoon dat het nodig is na het lezen van dit boek. Ik heb al eerder een trilogie gelezen van deze auteur en hoewel ik het verhaal op zich heel tof vond was het niet helemaal wat ik verwacht had. Hoe ging dat met dit boek? Vond ik deze wel zo tof als ik gehoopt had? Je leest het nu in mijn recensie.

De achterflap:

Hoewel het een beetje weergeeft waar het boek over gaat is het niet meteen zo dat je het hele verhaal weet. Je weet een beetje de hoofdlijnen maar de details zijn nog steeds vaag.

Mijn Mening:

Ik moest even bijkomen van dit boek, het is echt heel heftig en de onderwerpen die naar voren komen in dit boek zijn ook niet gemakkelijk. Ik heb dit boek in delen gelezen en daar ben ik wel blij om want ik denk dat het te heftig zou zijn om het in 1 dag te lezen.

Ik vond het verhaal zoals al gezegd heel heftig, de manier waarop het verteld wordt vind ik heel tof. Je ziet een stukje van het verleden en voor de rest het heden. Het verleden is nodig om het heden te snappen en dat zie je vooral in flashbacks. Het eerste gedeelte is geheel vanuit Bea, vanaf deel twee lees je ook vanuit Liam.

Ik moet zeggen dat ik Bea echt een super mooi personage vond, waar ik me in de eerdere serie een beetje irriteerde aan de hoofdpersoon heb ik dat bij dit boek absoluut niet. In het begin zie je het naïeve van een tienermeisje en langzaam aan zie je de volwassen vrouw die ze geworden is en hoe het leven haar gevormd heeft.

Liam zijn perspectief krijg je dus pas in het tweede deel en dat is voor het verhaal wel fijn, ik was heel benieuwd naar de reactie van Liam op hetgeen wat er gebeurd was. Al moet ik wel zeggen dat er een moment is geweest dat ik hem echt even heel dom vond haha. Ik ga natuurlijk niet vertellen hoe of wat.

Ik vond het einde heel erg mooi, er wordt mooi naartoe gewerkt en het is ook fijn om te zien hoe het verder gaat met de personages.

Mijn conclusie:

Dit boek is echt heel heftig en ik raad het je niet aan om dit boek te lezen als je zelf niet emotioneel stabiel bent. Ik heb vaak in mezelf geschreeuwd tegen personages, ik heb traantjes gelaten en gelukkig ook kunnen lachen. Het is een rauw maar ontzettend mooi boek en ik ben erg blij dat ik hem gelezen heb!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: