Recensie: Stars in her eyes ( Love in L.A. quartet #1 ) van C.M. Albert

Recensie: Stars in her eyes ( Love in L.A. quartet #1 ) van C.M. AlbertStars in her eyes by C.M. Albert
Series: Love in L.A. quartet #1
Published by flower work press on 27 november 2018
Genres: reverse harem, romance
Format: Kindle
Goodreads

The Stars in Her Eyes
Book one of the “Love in LA” Quartet

*** This is a Reverse Harem Novel ***

One woman. Three men. Some things are best kept secret.

When Creslyn Knight auditions for the role of a life time, she never expects three things:

1. To know the casting director—intimately.
2. To be insanely attracted to the three stand-in actors at the audition.
3. That she’d soon be putting her morals to the test when her resolve weakens.

Acting is in Creslyn’s blood, and she’s focused her sights on one thing: landing the role of a lifetime. But she’s always been told that everything comes at a cost. The casting director names his when he tells her she must make him believe she can surrender to a harem of men, or he can’t justify giving her the lead role.

Determined to prove him wrong and show him she can tap into a passion that deep, Creslyn throws herself into rehearsals. But the fine line between script and reality soon starts to blur, leading her and three men into unchartered territory. The only problem? She has a jealous roommate, a disgruntled mother, and a string of paparazzi hot on her trail, making Creslyn question the cost of everything.

In a world where some things are best kept secret, is the price of fame too high when it comes to the heart?

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

Dit boek is niet geschikt voor jonge lezers in verband met volwassen onderwerpen.

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik reverse harem boeken echt ontdekt heb en dat ik ze tof vind. Maar gold dat ook voor dit boek? Lees snel mijn recensie!

De achterflap:

De achterflap tekst is redelijk standaard het vertelt een beetje waar het verhaal heengaat en als je al vaker dit soort boeken hebt gelezen weet je een beetje wat je te wachten staat.

Mijn recensie:

Oké het idee van een reverse harem is dus dat er 1 vrouw is met meerdere mannen. Ik vind het vaak leuke boeken maar valt deze daar ook onder? Laat ik beginnen met het positieve van dit verhaal.

Ik vond het verhaal op zich erg leuk, het was een vlot geschreven verhaal dat je een klein kijkje geeft in de wereld van Hollywood en schandalen. De personages zijn stuk voor stuk leuk al vind ik ze nog wel wat oppervlakkig. Maar gezien je weet dat dit een eerste deel van een serie is maak ik me daar nog niet zo druk over. Er zitten verschillende steamy scenes in het boek die stuk voor stuk echt goed beschreven zijn zonder plat te worden.

Maar dan wat mij een beetje tegenviel…..er zaten voor mijn idee misschien teveel steamy scenes in? Ik vind de dynamiek in een harem juist altijd zo tof om over te lezen en dat miste ik hier een beetje. Daarbij ga ik nu spoilen dus zal als je het wil lezen klik dan op de blurry tekst: Aan het einde van het boek is de harem al voorbij. Ik verwacht bij een reverse harem serie dat de harem wel wat langer in stand blijft dan 1 boek!

Mijn conclusie:

Ik vond het boek helaas een beetje tegenvallen en ik had er echt meer van verwacht. Misschien lagen mijn verwachtingen te hoog. Hij krijgt toch nog drie sterren van me omdat ik de personages en de hoofdlijn van het verhaal wel heel leuk vond.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: