De week van een boekenworm

Er is weer een week voorbij, zelfs April gaat hard! De afgelopen week was ik ziek, ging ik naar Amsterdam en sloot ik mijn week af op de Elf en Fantasy fair. Kijk je snel mee?

Maandag:

Ik voel me echt heel erg beroerd, keelpijn, verstopte neus en gewoon heel erg moe. Tja uiteindelijk haalt al dat slechte slapen en de zieke kinderen die ik verzorg me weer in. Ik ga wel gewoon werken en na het werk val ik op de bank in slaap. Ik lig al echt vroeg op bed maar de slaap laat langer op zich wachten.

Dinsdag:

Ik voel me helaas niet beter, ik sleep mezelf uit bed en ik zorg dat de kinderen op tijd op school komen. Thuis doe ik eigenlijk helemaal niks meer. Ik zorg ervoor dat Sanne verzorgd is en zorg dat ik zelf genoeg eet en drink en als Sanne naar bed gaat ga ik ook even liggen. Als de meiden thuis komen is het weer druk om op tijd op de zwemles te komen en ook daar heb ik het niet fijn. Zo warm en je dan ziek voelen is niet echt tof. Ik ga die avond weer op tijd naar bed.

Woensdag:

Vandaag is mijn man thuis en ik hoop dat ik zelf een beetje bij kan tanken, ik doe het rustig aan maar neem toch te weinig rust voor mezelf. De meiden spelen die middag bij een vriendinnetje en ik ga met mijn moeder even mijn schoenen laten maken. Uiteindelijk verschijnt er een app dat D&D niet doorgaat en hoewel ik het aan de ene kant jammer vind, merk ik ook dat ik het aan de andere kant niet zo heel erg vind. De meiden zijn de dag erna vrij dus we kijken vanavond nog even een film voor het slapen gaan. Kapitein Onderbroek is wat ze kiezen.

Donderdag:

De meiden zijn vandaag vrij en slapen gelukkig een klein beetje uit. Nadat we gegeten hebben en ik met Lotte slijm heb gemaakt gaan we even naar de speeltuin. Daarna hebben we ruzie met het tosti apparaat en slaan de stoppen eruit in huis. Helaas geen tosti dus dan maar een gewone boterham. De rest van de middag ben ik bezig met het opbouwen van een lego pakket dat Lotte heeft gehad voor haar verjaardag. Ook deze avond ga ik weer op tijd naar bed. Morgen weer werken en ik heb een druk weekend voor de boeg.

Vrijdag:

Ik baal als de wekker gaat…..ik wil slapen jongens. Maar helaas het is tijd om op te staan en te gaan werken. Sanne is inmiddels al bij mijn vader en ik knuffel de meiden even extra want die gaan met papa mee naar Elfia. Het werk is hectisch en ik merk dat ik gewoon nog niet helemaal fit ben. Na het werk gaan we nog een hapje eten en eenmaal thuis ben ik gewoon echt moe. Maar zoals het al een tijdje gaat als ik in bed lig dan slaap ik weer niet.

Zaterdag:

Vandaag ben ik jarig en ga ik voor mijn verjaardag winkelen in Amsterdam, lekker boek shoppen denk ik dan nog. Het begint goed ik vind bij de Primark een pyjama van Luna Lovegood, sokken van Captain Marvel en een T-shirt van Groot. Maar de boeken blijven uit helaas, er is gewoon niks te vinden wat ik leuk vindt. Enigszins teleurgesteld gaan we weer naar huis en we kijken die avond twee films op Netflix. Ik lees ook mijn boek Nevernight uit en ga dan slapen.

Zondag:

Vandaag gaan we naar Elfia, ik ben er echt al een hele tijd niet meer geweest. Ik vind het wel weer heel tof om er naartoe te gaan. Het is koud maar voor de rest goed te doen. Ook Sanne is mee, helaas is zij nu hartstikke verkouden. We slenteren lekker langs de kraampjes en ik neem nog wat mee, drie boeken, een ketting en een boekenlegger. Ik vind het een geslaagde dag en uiteindelijk nemen we de meiden mee naar huis. Eenmaal thuis gaan ze allemaal in bad en als het stil is in huis stort ik ook een beetje in. Helaas kan ik pas slapen als ik mijn man hoor thuiskomen. Pfff dat wordt weer een pittige dag morgen!

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 april 2019 at 07:39

Hopelijk valt het vandaag enigzins mee <315 april 2019 at 08:50

Hopelijk was Peter een beetje op tijd thuis! Wij waren er pas om 11 uur.. Het afbouwen was zo’n drama. BAH.17 april 2019 at 12:01

Hopelijk voel je je ondertussen al een pak beter. Ik zit momenteel in mijn derde week van een keel -en oorontsteking en heb het echt zo gehad met die vervelende keelpijn. De hese stem op zich klinkt wel sexy maar de hoestbuien die volgen nadat ik wat probeer te zeggen verpesten dat effect wel een beetje. 🙂

Ik hoop mijn man echt een keer zover te krijgen dat hij naar Elfia wil rijden. Het lijkt me echt heerlijk om daar rond te struinen. Van de prachtige locatie te genieten, mooie cosplay-outfits te bewonderen en de vele leuke kraampjes te bezoeken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: