WWW Wednesday #58

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Nevernight van Jay Kristoff uit, wat een fantastisch boek!!! Mijn recensie van dit boek kwam gisteren online.

Wat lees ik nu?

Ik lees volgens Goodreads nu 4 boeken….Als eerste Godsgrave, het vervolg op Nevernight en ik vind hem tot nu toe echt net zo goed als het eerste deel!

Op mijn e-reader lees ik Filthy rich boys, al staat dat wel op een laag pitje want ik ben vooral heel moe in bed.

Dan ben ik ook begonnen aan Knap voor een dik meisje van Tatjana Almuli. Ik vind het een heel indrukwekkend boek tot nu toe.

Ik lees ook nog Feministen dragen geen roze, hier ga ik waarschijnlijk wel wat langer over doen omdat ik zo af en toe een essay of gedicht hieruit zal lezen.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik vind het echt heel lastig om nu verder te kijken, aangezien ik net begonnen ben aan Godsgrave en ik echt nog geen idee heb wat ik daarna wil gaan lezen. Misschien ga ik weer voor een boek van een Rare auteur en dan wordt het waarschijnlijk Let’s get Textual of A thousand boy kisses.

 

Wat is jouw WWW

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 april 2019 at 15:00

Ik las Sea Witch en ben nu net begonnen in Magic Binds van Ilona Andrews. Tussendoor lees ik af en toe een gedicht uit de bundel Gedichten voor gelukkige mensen van Bart Moeyaert en hierna ga ik vermoedelijk in Koninkrijk van As of deel 15 uit de Eve Dallas-reeks van J.D.Robb beginnen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: