Unboxing Owlcrate April 2019: The Dark Side

Zonder enige aankondiging stond ineens de bezorger voor de deur met mijn Owlcrate van de maand April. Ik heb echt enorm uitgekeken naar deze box omdat het boek me heel tof lijkt en er Six of crows sokken inzitten!!! Is de rest van de box net zo tof? Laten we snel gaan kijken!

Natuurlijk hebben we eerste het spoiler kaartje, snel aan de kant want ik wil geen spoilers!

Het eerste item dat ik uit de doos haal zijn de sokken, dit is een item waarvan we al wisten dat het erin zou zitten en hoe ze eruit zouden zien.

Nu heb ik zelf al een vlaggetjeslijn opgehangen voor mijn pins, maar in deze box zit ook een toffe pin banner om ze allemaal op te spelden. Dat is mooi want dan hou ik wat meer ruimte over voor andere pins!

In deze box ook een sjaal, geïnspireerd op The darkling uit de grishaverse. Ik vind hem erg tof, al ben ik niet echt een sjaaltjes drager.

Hoewel ik al een hoop notebooks heb vind ik deze wel heel tof, het is tof dat het een noteblok is want de spiraal zit aan de bovenkant en natuurlijk helemaal geweldig is de quote van Manon, zij is echt mijn meest favoriete personage uit de Throne of glass serie.

Ik heb Vicious nog niet gelezen, maar deze telefoonhouder is natuurlijk super tof! Nu heb ik er niet echt goede ervaring mee, meestal valt hij er toch af, maar ik ga deze zeker proberen!

De pin in deze box is geïnspireerd op het boek dat in de box zit!

Er zit natuurlijk ook weer een boekje bij met wat extra informatie over de exclusieve cover en andere toffe dingen.

En dan het boek, Wicked saints van Emily A. Duncan. Dit boek wilde ik echt zo graag lezen!! ik had hem in eerste instantie al in pre-order maar ik ontdekte dat hij in de box zou zitten en heb hem toen maar geannuleerd. Ik vind de cover echt heel erg tof! De originele cover is ook al gaaf maar deze vind ik persoonlijk niet iets gaver. Het verhaal spreekt me enorm aan en ik kan niet wachten tot ik aan het boek kan beginnen.

Het boek is natuurlijk gesigneerd en er zit een brief van de auteur bij.

Als extraatje in deze box hebben we ook een fabric book map gekregen, hoe tof is dat?

Wat vindt jij het leukste item uit de box?

Het thema voor volgende maand is:

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Andrea
19 april 2019 at 20:10

Ik vind die fabric book map een supertof idee 🙂28 april 2019 at 15:45

De sjaal ziet er heel mooi uit. Maar ik ben misschien niet helemaal objectief vermits paars mijn lievelingskleur is.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: