WWW Wednesday #59

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik las als laatste Bad bad blue bloods van C.M. Stunich, ik vind deze serie echt heel erg tof en ik ben dan ook heel erg benieuwd naar het derde deel. Als het goed is komt deze één dezer dagen uit.

Wat lees ik nu?

Ik lees nu Pretty Reckless van L. J. Shen, dit is een romance boek, als de kinderen vakantie hebben is het lezen van dikke fantasy boeken gewoon niet echt handig dus dan lees ik graag een romance boek in de schaarse momenten dat ze allemaal zelf spelen haha. Ik vind het boek tot nu toe echt heel tof!

Ik lees ook nog Feministen dragen geen roze, hier ga ik waarschijnlijk wel wat langer over doen omdat ik zo af en toe een essay of gedicht hieruit zal lezen.

Wat ga ik hierna lezen?

Als de kids weer naar school gaan wil ik heel graag beginnen aan Wicked Saints van Emily A. Duncan.

Wat is jouw WWW

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: