De week van een boekenworm

Inmiddels zitten we weer in mei, de vijfde maand van dit jaar, al bijna op de helft ik vind het weer zo bijzonder hard gaan! Afgelopen week keek ik Game of thrones, ging ik nogmaals naar Avengers: Endgame, vierden we eindelijk het feestje van Lotte en keek ik Dumplin’ het was een drukke week!

Maandag:

Ik heb vorige week vakantie gehad maar zo voelt het eigenlijk niet, gewoon omdat we niet echt een top vakantie hebben gehad. Maar goed ik sta op en zorg ervoor dat ik op tijd klaar ben voor werk. Ik heb geluk dat ik vandaag maar een korte werkdag heb, de meiden zijn nog bij mijn vader en ik begin met de inhaalslag voor Game of Thrones. Halverwege de aflevering komen echter de kids thuis, zul je altijd zien haha. Als manlief thuiskomt kijk ik op mijn laptop met hoofdtelefoon even verder zodat ik die avond de nieuwste aflevering kan kijken. We eten, zorgen dat de kids naar bed gaan en dan kan ik eindelijk gaan kijken! Jeetje wat een aflevering, wat een emoties en voor mijn gevoel heb ik zoveel gemist! Maar goed het was echt heel tof!! In bed lees ik nog een beetje en ga dan slapen.

Kijk ze nou schattig liggen!

Dinsdag:

Vandaag ga ik weer naar Endgame, maar eerst de dag doorkomen en zo voelt het ook een beetje, de meiden zijn al de hele ochtend aan het ruziemaken en schreeuwen. Het is tijd dat de meiden weer naar school gaan. Ik ga even met ze naar de winkel voor de lunch, gelukkig luisteren ze in de winkel prima. We eten op tijd en voor ik het weet zijn we op weg naar de bioscoop, op naar nog een keer Endgame en RIP mijn hart. Pfff ik vind het echt een hele heftige film om eerlijk te zijn! Eenmaal thuis lees ik nog heel even en ga dan slapen.

Woensdag:

Vandaag is mijn man ook thuis, we doen wat boodschappen, de meiden krijgen een nieuwe schooltas want ze zijn kapot en daarna weer naar huis. Die middag komen mijn schoonouders op visite en als die weg zijn lees ik nog wat, knuffel lekker met de meiden en eten we heerlijk eigengemaakte pizza. Die avond mogen de meiden wat langer opblijven en kijken ze een serie op Netflix. Als ze eenmaal op bed liggen ben ik ook moe en lig ik er ook al snel in. Wederom lees ik nog wat en ga dan slapen.

Donderdag:

Vandaag weer een dag alleen met de meiden en ik hoop dat hij beter gaat dan dinsdag. We gaan naar de speeltuin ( alweer ) en daarna speel ik met ze mee met het polly pocket setje en probeer ik dan nog wat te lezen. Als we die avond gegeten hebben kijken we met zijn allen de nieuwe Wreck it Ralph film. Zelfs Sanne kijkt mee en vind het fantastisch. Als de meiden op bed liggen douche ik snel en kijk dan Temptation Island. Daarna is het weer tijd voor bed want morgen moet ik weer werken en hebben we leesclub.

 

Vrijdag:

De wekker gaat veel te vroeg en ik moet me echt even uit bed slepen, eenmaal beneden is ook Eline er al snel en we ontbijten samen voor ik moet werken. De tijd op het werk gaat gelukkig best snel, al merk ik dat ik nog geen zin heb om naar de leesclub te gaan. Ik weet dat ik het straks super leuk vind, maar nu gewoon een beetje moe. Als we in Eindhoven zijn winkelen we nog wat en gaan dan eten met een grote groep. Na het eten is het tijd voor de leesclub en die is natuurlijk super gezellig. Ik koop nog een boek en dan gaan we naar huis, eenmaal thuis doe ik nog snel iets voor het werk en duik dan mijn bed in met een nieuw boek!

Zaterdag:

Vandaag is dan eindelijk het feestje van Lotte, want zo dachten wij in mei is het weer vast beter…..niet dus, maar we gaan toch en we hebben een hartstikke leuke dag in de Efteling. Omdat wij een abonnement hebben kunnen we met korting kaartjes kopen en dus mocht Lotte twee vriendinnetjes meenemen. We zijn uiteindelijk echt laat pas weer thuis maar dat geeft niet! Ik voel helaas wel weer migraine opkomen en kijk die avond voor het eerst Dumplin’ wat een fantastische film die zoveel issues aankaart en zo herkenbaar is! Ik heb gelachen, gehuild en meegezongen met de Dolly Parton liedjes. Het is echt een fantastische film die iedereen zou moeten kijken!!! Daarna lees ik in bed nog wat en ga slapen, hopend dat mijn hoofdpijn morgen voorbij is….

Zondag:

Ik wordt wakker met hoofdpijn, neem er iets voor in en probeer nog even te slapen. De hoofdpijn gaat echter niet weg, dus ik sta op, ga douchen en dan bloggen. Vandaag ga ik in ieder geval nog boodschappen doen en hoop ik ook nog wat leestijd te hebben.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 mei 2019 at 08:02

Ik heb Ralph breaks the internet ook gekeken deze week! Ik vond hem echt heel leuk, maar het after credits filmpje vond ik wel shocking hahaha16 mei 2019 at 17:11

Ik heb de eerste Ralph film nog niet gezien dus die moet ik eerst even kijken voor ik aan de tweede kan beginnen. Wel een gek idee dat het vorig jaar in deze periode super mooi weer was en we nu allemaal ontzettend blij zijn wanneer het eens een paar dagen niet regent. Ik hoop echt dat het mooie weer van nu wat langer mag duren. Al was het maar omdat ik mezelf dan meteen wat beter voel en ik buiten boekenfoto’s kan maken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: