Boek haul April 2019

Een nieuwe maand dus tijd om te kijken welke boeken ik toevoegde aan mijn TBR afgelopen maand! Het is een bescheiden haul al zeg ik het zelf haha. De afbeeldingen zijn dit keer van Goodreads, ik kreeg gewoon geen goed licht voor goede foto’s helaas.

Allereerst mijn boek uit de Owlcrate, dit was Wicked Saints, een boek dat ik heel graag wil lezen, maar goed so many books so little time en ik merk dat ik moeilijk keuzes kan maken in wat ik wil lezen op dit moment.

Op Yalfest kocht ik het nieuwe boek van Danielle Bakhuis, die was daar exclusief te koop en ik kon hem ook meteen laten signeren! Super tof natuurlijk.

Ik kreeg deze maand ook het boek Knap voor een dik meisje van Tatjana Almuli binnen, ik heb het boek echt verslonden. Wat een goed boek dat echt iedereen zou moeten lezen!

Voor het eerst sinds lange tijd ging ik dit jaar ook weer eens naar Elfia daar kocht ik maar liefst drie boeken!!

Ik kocht twee Marvel boeken, namelijk Black Panther en Civil War

En ik kocht mijn inmiddels vierde editie van Sky in the deep, er zit een extra hoofdstuk in en een preview van haar nieuwe boek The girl the sea gave back.

Voor mijn verjaardag kreeg ik ook nog twee boeken, namelijk A gathering of shadows van V.E. Schwab een special edition. Echt super tof!

En ook het boek Bibliophile, over verschillende boekhandels, boeken, genres eigenlijk van alles over boeken echt fantastisch!!

Ik kocht ook nog twee e-bookes namelijk de eerste twee delen van Rich boys of Burberry prep van C.M. Stunich en die serie is echt verslavend!!!

Welke boeken voegde jij toe aan je TBR?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

7 mei 2019 at 08:32

Mooie haul weer. Bibliophile ziet er leuk uit! Ik heb al een aantal keer met black panther en civil war in mijn handen gestaan, maar toch niet meegenomen. Ik denk dat ik ze uit de bieb haal als ze daar eens komen. Ik ben ook erg benieuwd naar Wicked Saints maar bezit het boek nog niet. De spine is zo mooi!16 mei 2019 at 17:16

In april vond ik een gedichtenbundel die ik al heel lang zocht in de plaatselijke kringloopwinkel en ik kocht ook een mooi boek met uitgesneden prenten van enkele magische wezens uit de Harry Potter boeken. Verder kreeg ik ook enkele leuke recensieboeken toegestuurd. Deze maand heb ik drie boeken geruild met Silke. Nu ja, zij wilde er eentje van mij en ik kreeg er drie van haar. Volgende week is het Boekenfestijn in Antwerpen dus met een beetje geluk vind ik daar nog wat nieuw leuk leesvoer. Nu maar hopen dat deze editie beter meevalt dan de vorige.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #60

8 mei 2019

%d bloggers liken dit: