WWW Wednesday #60

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb deze week 3 boeken uitgelezen!!! Gisteravond las ik Pretty Reckless van L.J. Shen uit en ik vond het echt een heel tof boek!

Ook las ik De laatste 6 van Alexandra Monir uit, hiervan verschijnt morgen mijn recensie.

En tot slot las ik ook nog The Envy of Idols van C.M. Stunich uit, weer een heerlijk boek in de Rich boys of burberry prep serie!!

Wat lees ik nu?

Als de pakketjesman aardig is krijg ik vandaag Aurora Rising van Amie Kaufman en Jay Kristoff binnen en daar wil ik dan wel meteen aan beginnen.

Ook lees ik Op je lijf geschreven van Mayra Louise , dit boek heb ik gisteren binnen gehad en is een body positive boek van Nederlandse bodem. Super herkenbaar ook weer.

Wat ga ik hierna lezen?

Hierna ga ik beginnen in Finale van Stephanie Garber, ik kijk ook echt enorm uit naar dit boek en met een beetje geluk heb ik die vrijdag binnen!

Wat is jouw WWW

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

16 mei 2019 at 17:53

Die cover van Aurora Rising is echt prachtig. Heb je nu uiteindelijk online nog dat boek besteld dat we in Antwerpen niet tegenkwamen? Ik zou drie nieuwe boeken van Jill Shalvis willen bestellen maar ben nog steeds aan het wachten tot de boekhandel reageert op mijn mailtje. De boeken staan immers niet in hun webshop dus ik kan ze momenteel niet vooraf bestellen om ze dan nadien bij hen te gaan ophalen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: