De week van een boekenworm

Wat een week weer, de eerste week school naar de vakantie zit er weer op en langzaam komen we weer in het ritme. Maar goed de zomervakantie staat al voor de deur dus de vraag is voor hoe lang! Laten we snel kijken naar afgelopen week, waarin ik naar Antwerpen ging, mijn haar weer opnieuw geverfd werd, ik in een space boek dook en we Moederdag vierde.

Maandag:

Normaal werk ik op maandag, maar deze maandag niet, ik ga namelijk naar Antwerpen met Kwant van Kwante in Wonderland en Liesbeth beter bekend als Zwartraafje. Het was een ontzettend gezellige dag, we hebben zoveel gekletst, lekker gegeten en verbazend genoeg niets gekocht. Maar het ging ook om de gezelligheid, aangezien we allemaal best een eindje uit elkaar wonen zien we elkaar niet zo heel vaak, maar dit was echt genieten en we hebben afgesproken dit vaker te doen! Ik kom heerlijk moe weer thuis en lees mijn boek uit en ga daarna slapen.

Dinsdag:

Vandaag weer gewoon een normale dag, eerst de meiden naar school en daarna weer naar huis. Ik ben zelf ontzettend moe en aangezien ik vanmiddag een afspraak heb, gaat Sanne wat eerdere naar bed en ga ik ook even liggen, ik val binnen no time in slaap. Ik ben gewoon zo ontzettend moe. Ik krijg ook nog een fijne koortslip maar ja het is niet anders. In de middag heb ik een afspraak op herlaarhof, kennis maken met de thuisbegeleider en een eerste afspraak maken. Daarna weer naar huis en wachten tot de meiden thuis zijn, we gaan natuurlijk ook weer naar zwemles vandaag. Mijn moeder is op tijd thuis en gaat met me mee wat wel fijn is. Eenmaal thuis is het even spits, eten, douchen en de meiden naar bed. Ik plof op uitgeput op de bank en lees mijn boek uit. Daarna ga ik slapen.

Lees dit boek jongens het is fantastisch!

Woensdag:

Ook vandaag geen hele bijzondere dag, we brengen de meiden naar school en doen wat boodschappen. Ik ruim daarna de kasten van de meiden op. Dus weer zakken vol met kleding die ze niet meer passen….deze brengen we netjes naar de kledingbank binnenkort. Daarna doe ik niet zoveel, ik doe het een beetje rustig aan, in de middag hebben we alleen Lotte thuis en ik speel met haar Mario Kart. Daarna lees ik nog wat tot het tijd is om te koken. Eline heeft een feestje en die komt wat later thuis. Voor dat we weer D&D gaan spelen lees ik nog even in Aurora rising en het is meteen super tof. Daarna spelen we dus D&D en dat is natuurlijk weer gezellig.

 

Donderdag:

Nadat de meiden op school zijn gedropt ga ik met Sanne wat boodschappen doen. We lopen lekker naar huis en eenmaal thuis maak ik de huiskamer schoon. In de middag doe ik niet zoveel, ik kijk wat tv. ik lees wat en voor ik het weet zijn de meiden weer thuis. We eten wat en daarna gaan de meiden in bad en naar bed. In de avond lees ik weer lekker en begin ik aan Lucifer, wat een heerlijke serie is dat!!

Vrijdag:

Vandaag begin ik wel gewoon met werken, ik heb een beetje moeite met opstaan maar gelukkig gaat de dag best snel. We hebben wat regel dingen, wat dingen te halen en daarna weer naar huis. Ik doe de was die al echt te lang ligt, speel met de meiden en in de avond eten we pannenkoeken. Na het eten gaan de meiden mee met opa en oma en kijk ik verder naar Lucifer. Ik lees ook nog wat en ga dan slapen.

Dit nummer is zo heerlijk!

Zaterdag:

Mijn wekker gaat want vandaag gaan we even naar de stad. Ik haal verf voor mijn haar en we doen ook al wat boodschappen. Nadat mijn haar geverfd is ga ik weer naar huis, aangezien mijn moeder altijd mijn haar kleurt. Die avond kijk ik het seizoen van Lucifer af en wow wat een einde, ik kan alleen maar hopen dat er nog een seizoen komt!

Zondag:

Vandaag is het Moederdag ik krijg een lekker ontbijtje op bed en na de cadeautjes, het ontbijtje en een hele hoop knuffels gaan we naar mijn schoonmoeder. Daar gaan we ook nog even naar een speeltuintje en vervolgens naar mijn ouders. Na het eten van een taartje en een kopje koffie moeten we helaas weer boodschappen doen. De rest van de middag is lekker rustig, De meiden spelen lekker buiten en ik lees nog wat bladzijdes. We eten bij mijn ouders en gaan daarna naar huis. Als de meiden op bed liggen blog ik nog wat en ga dan lekker lezen. Later die avond kijk ik Married at first sight en Gestalkt.

Alle mooie cadeautjes die ik van de meiden heb gehad!!

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

21 mei 2019 at 10:45

Ik vond het echt zo fijn om jullie nog eens te zien. Zodra ik jouw foto zag kreeg ik opnieuw zin in die heerlijke smoothie. Die ga ik toch zelf eens moeten proberen te maken. Ik vind het nog steeds straf dat we niets hebben gekocht die dag. Wat een uithoudingsvermogen hebben we zeg. 🙂 Ik kijk er nu al naar uit om opnieuw met jullie af te spreken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #61

15 mei 2019

%d bloggers liken dit: