WWW Wednesday #61

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Broken wings van Jaymin Eve en Tate James uit, ik vond het echt een heerlijk boek! Gelukkig komt het tweede deel al over een paar dagen uit. Het is echt een super spannend boek met een tof hoofdpersonage en een verhaal dat je op het puntje van je stoel houdt.

Wat lees ik nu?

Ik lees nu nog steeds Aurora Rising, het is echt een fantastisch boek en als ik dit typ heb ik nog zo’n 100 blz te gaan!! Het is zo ontzettend spannend en goed en ik denk dat dit één van mijn meest favoriete boeken van dit jaar gaat worden!

Ook lees ik Op je lijf geschreven van Mayra Louise  nog steeds, dit boek heb ik gisteren binnen gehad en is een body positive boek van Nederlandse bodem. Super herkenbaar ook weer.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ben ook nog steeds van plan op hierna Finale te gaan lezen!

Wat is jouw WWW

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

21 mei 2019 at 21:24

Ik hou echt van de cover van Aurora Rising. Het laatste boek dat ik las was Onderstromen van Nora Roberts en momenteel ben ik bezig in Nevermoor van Jessica Townsend. De kans is groot dat ik hierna het volgende deel uit de Eve Dallas reeks van J.D.Robb ga lezen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: