Recensie Broken Wings van Jaymin Eve en Tate James

Recensie Broken Wings van Jaymin Eve en Tate JamesBroken Wings by Jaymin Eve, Tate James
Series: Dark Legacy #1
on 18 maart 2019
Genres: romance
Pages: 325
Format: Kindle
Goodreads

They rule my new town, my school, and with more money than God, there’s very little out of their reach.

Four gorgeous, perfect, scary boys. There used to be five, but one of them died, leaving a fifth position that I now fill.

I didn't ask for this. I didn't want to be part of this billionaire-boys-club. But no one cares about what I want.

Sebastian Beckett is the worst of them. Their leader. He draws me in, and strips me of every defense I have. He calls me Butterfly, but it's not a pet name, it's a threat. Beck wants nothing more than to break my wings, pin me to a board and watch me writhe.

He wants to see me broken. Body, heart and soul.

And what these elite want, they get.

Only they've never met Riley Jameson.

Let the battle begin.
**This dark romance features four sexy, dangerous boys but is NOT a reverse harem.**

Dit boek zag ik voorbij komen in de fangroep van Tate james, nu heb ik van beide dames al boeken gelezen en ik was dan ook heel benieuwd naar dit boek. Voldeed dit boek aan mijn verwachtingen? Dat lees je in mijn recensie.

De achterflap:

Ik moet eerlijk bekennen….Ik hou hier van. Verhalen over arme meisjes die in een rijke buurt komen, asshole jongens ja dat is wel mijn ding om over te lezen. In het normale leven zou ik het nooit mee willen maken ( oké een hoop geld is fijn, want meer boeken en eindelijk een huis dat groot genoeg is voor een bibliotheek haha ). Maar dit boek sprak me dus ook meteen aan en ik ben er dan ook enthousiast aan begonnen.

Mijn mening:

Dit is echt een boek dat precies in mijn straatje past! Wat een heerlijk boek, de jongens zijn echte assholes, Riley is echt een heerlijk personage en ook de personages eromheen zijn genieten. Er is geen personage in dit boek waar ik niet meer van zou willen weten. Al heb ik wel zo mijn favorieten natuurlijk.

Zo vind ik de biologische moeder van Riley echt een ontzettend kreng, maar ik zou wel willen weten waarom ze zo is. En waarom is haar biologische vader zo’n mysterie? Ik vind het gewoon heerlijk om over rijke mensen te lezen haha. Te lezen hoe hun leven in elkaar zit. Deze wereld is wel heel duidelijk, de vijf families hebben de meeste macht en niemand die daar aan mag komen.

Er gebeurd van alles in dit boek, ik ga daar niet teveel over vertellen want dat zijn spoilers maar geloof me als ik zeg dat dit een rollercoaster is aan gebeurtenissen en emoties.

Zoals ik al eerder zei ik vind het heerlijk als mannen in boeken een beetje assholes zijn, ook daar heb ik grenzen in hoor maar in dit boek bereiken ze die grens voor mij niet. Het is geen reverse harem boek dus er wordt wel één duidelijk persoon gekozen. Maar de andere drie zijn toch ook wel echt heel erg leuk!! Ik zou zelf niet kunnen kiezen in ieder geval haha.

Mijn conclusie:

ik vond het een heerlijk boek, met een super spannend einde die me doet snakken naar meer! Ik heb geluk want het volgende deel komt al deze maand uit.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #61

15 mei 2019

%d bloggers liken dit: