Recensie: Illusion on ice van S.R. Grey

Recensie: Illusion on ice van S.R. GreyIllusion on ice by S.R. Grey
Series: Boys of winter #7
on 28 mei 2019
Genres: romance
Pages: 248
Format: Kindle
Goodreads
four-stars

Confession time:
My name is Noel Sandlund and I play professional hockey—defense to be exact.
I lead a pretty good life. I’m not hurting for money and the ladies seem to like me.
And now things have gotten even better—I think I may have fallen in love.

See, while I was in Sweden playing in the world hockey championships this off-season, I met Maisie Troy.

And, man, she’s it for me.

Confession time:
I’m Maisie Troy.
This summer I met a man who’s everything I’ve ever wanted and more.
His name is Noel and he’s hot and sweet and plays amazing hockey.
I think he could be the one.

Too bad there’s one huge problem—I’m not who he thinks I am.

No, I’m just an illusion.
An illusion that’s about to shatter . . . like ice.

Illusion on Ice is the seventh standalone novel in the bestselling Boys of Winter hockey romance series.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

Ik moet eerlijk zeggen dat dit boek een beetje als een verassing kwam, hoewel ik wel van verassingen hou, was deze week niet het beste moment daarvoor haha. Maar goed ik ben aan dit boek begonnen zonder veel verwachtingen omdat ik nog geen boeken in deze serie heb gelezen. Dus hoe beviel dit boek mij? Je leest het nu in mijn recensie:

De achterflap:

Ik moet zeggen dat de achterflap me wel erg nieuwsgierig maakte, de confessions zijn wel een trigger voor mij om het boek te gaan lezen. Want wat is dan dat geheim waar ze het over heeft?

Mijn mening:

Ik vond het een vlot lezend boek, de korte hoofdstukken zorgde ervoor dat ik snel doorlas. Ik ben echt een hoofdstuk naar hoofdstuk lezer en dat was in dit boek echt heel fijn. De hoofdstukken worden afgewisseld tussen Noel en Maisie en ik vond het wel prettig lezen zo. Je leerde beide personages goed kennen en het was vooral ook tof om te zien hoe je samen met Noel achter het geheim van Maisie kwam. Wat dat geheim is ga ik niet verklappen natuurlijk.

Ik moet wel bekennen dat ik Maisie in de eerste helft van het boek best wel vervelend vond, ze was niet echt sympathiek en haar leugentjes vond ik vooral erg vervelend. Gelukkig draaide dit in de tweede helft van het boek weer bij. Noel vond ik eigenlijk vanaf het begin al een leuk personage, hij was sympathiek en oprecht tegenover Maisie. Ik vind het leuk om over asshole jongens te lezen, maar een echte good guy op zijn tijd vind ik ook erg prettig.

Het verhaal zelf is misschien niet super origineel, maar het is zeker een boek waar je je mee kan vermaken.

Mijn conclusie:

Een heerlijk boek wat je eigenlijk gewoon lekker in het zonnetje moet lezen, het is zo’n heerlijk boek om in te verdwijnen op een mooie zomerdag met een glas koud drinken naast je.

four-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 juni 2019 at 18:27

Ik moet me eigenlijk schamen dat ik ‘m nog niet gelezen heb haha. Ik volg deze auteur al een aantal jaartjes nu en lees heel trouw elke nieuwe release al heel snel. Maar heb de afgelopen maanden zo weinig opgelet wat betreft nieuwe releases, dat deze er ook tussendoor geglipt is jammer genoeg. Maar snel even wat hoger op de wishlist schoppen. Vind dit zo’n heerlijke serie <3!!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #62

29 mei 2019

%d bloggers liken dit: