Unboxing Owlcrate mei 2019: Epic adventures

Alweer twee weken geleden ontving ik de nieuwe Owlcrate, ik vond de box echt heel erg tof dus laten we snel beginnen met de unboxing!!

Als eerste zoals altijd het spoiler kaartje.

Als eerste item zit er een sticker in gebaseerd op Howl’s moving castle, nu heb ik niet veel anime gezien maar deze toevallig wel! Ik vind het een hele mooie sticker.

Dan een slaap masker, nu gebruik ik dat zelf niet, maar mijn Lotte vind dat dus fantastisch dus grote kans dat ik hem doorschuif naar haar.

Wat ik zelf leuk vond was deze paspoort portomenee, echt super leuk en je kan er ook andere belangrijke dingen bij stoppen.

In deze box zat ook een waterfles, nu is hij van glas dus meenemen vind ik niet echt een optie. Maar ik zag al ideeën voorbij komen die leuk zijn. Bijvoorbeeld fairylights erin doen en hem dan op de kast zetten. het is wel echt een hele mooie flies!

Tot slot ook nog een kussensloop geïnspireerd op A darker shade of magic, hij is super mooi! Al moet ik wel zeggen dat ik de laatste tijd zoveel kussenslopen heb gehad dat ik even niet meer weet wat ik er mee moet. haha

Er zat natuurlijk ook weer een boekje in met extra info over de box, het boek en een sneak peak voor de volgende box.

Ook in deze box een pin geïnspireerd op het boek!

Het boek deze maand is We hunt the flame, ik heb het boek wel een aantal keer voorbij zien komen maar mezelf er nog niet echt in verdiept. Inmiddels heb ik de synopsis gelezen en hij lijkt me echt heel erg tof! Er zat dit keer ook weer een brief van de auteur bij en gave artwork.

Wat vond jij het leukste item?

Het thema van de volgende maand is:

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 juni 2019 at 11:58

Oh, die waterfles is inderdaad heel mooi. Ik ben wel benieuwd naar de volgende box, het thema klinkt alleszins super leuk.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: