WWW Wednesday #62

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Illusion on ice van S.R. Grey uit, een leuk romance boek. Mijn recensie verschijnt woensdag.

Ik las ook Storm & Structure van Marielle Brouwer, echt weer een fantastisch boek in deze serie en misschien wel mijn favoriet!

Wat lees ik nu?

Ik lees nu The devouring gray van Christine Lynn Herman, dit boek stond al best een tijdje op mijn wishlist en ik moet zeggen dat ik hem tot nu toe ook echt heel erg tof vind.

Op mijn e-reader lees ik Born of embers van Quinn Arthurs & Harper Wylde, dit boek is ook heel spannend en ik ben benieuwd hoe het verder gaat.

Ook lees ik Op je lijf geschreven van Mayra Louise  nog steeds, een body positive boek van Nederlandse bodem. Super herkenbaar ook weer.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik den dat ik hierna Higher further faster ga lezen een boek over Captain Marvel

 

Wat is jouw WWW

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 juni 2019 at 12:05

Tof dat The Devouring Gray zo goed lijkt mee te vallen. Ik las Heroine Complex van Sarah Kuhn (en bestelde nadien meteen het vervolg dus dat toont wel aan dat ik van het boek genoten heb) en momenteel ben ik net gestart in Duistere troon. Ik vermoed dat ik hierna in het vervolg op Het begin ga beginnen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: