De week van een boekenworm

Er is weer een weekje voorbij, hoe ging mijn week? Was hij beter dan de week ervoor? Je kan het allemaal lezen in mijn nieuwe weekoverzicht.

Maandag:

Vandaag is een werkdag en na het weekend dat ik gehad heb ben ik er echt niet aan toe. Ik merk dat ik eigenlijk de rust van het weekend nodig had gehad maar ja dat is helaas niet gelukt. Nu sleep ik mezelf uit bed zorg dat alles klaar is voor de kids en ga naar mijn werk. Ik sleep mezelf echt een beetje door de dag heen en ik ben dan ook blij als het klaar is voor die dag. Eenmaal thuis doe ik wederom niet heel veel en ben ik eigenlijk best blij als het bedtijd is.

Dinsdag:

Vandaag komen ze weer langs van de intensieve thuishulp voor Eline. Nu is het vandaag zo dat ze komen om goed met mij te praten dus in de ochtend. Ik ruim nog wat op en dan zijn ze er al, het blijft wel een beetje vreemd om vreemde mensen over de vloer te krijgen. Maar goed als ze weer weg zijn speel ik wat met Sanne, lunchen we samen en als Sanne op bed ligt lees ik nog wat. Al snel zijn de meiden weer thuis van school en is het tijd voor de zwemles. Het is natuurlijk weer heerlijk warm in het bad, we krijgen instructies mee van de leraar, voor de dingen die we moeten oefenen voor ze op mogen voor hun B diploma en gaan dan naar huis. In de avond lees ik weer wat en kijk ik wat tv.

Woensdag:

Vandaag een stress dag, de auto moet gemaakt worden ( nou ja de airco maar met het vooruitzicht willen we die wel gefixt hebben ) en ik moet met Lotte naar school voor haar portfolio gesprek. Ik ga met Lotte op de fiets en pfff wat is het warm haha. Lotte verteld heel veel en we krijgen te horen dat ze aankomende donderdag besproken gaat worden. We horen dan vrijdag als het goed is of ze wel of niet over gaat. Het overgaan ligt overigens niet aan haar schoolwerk, maar aan het feit dat Lotte heel onzeker is. Als mama denk ik dan: Ja maar als ze zo onzeker is en je laat haar zitten wordt het toch alleen maar erger van? We zullen het zien maar ik merk wel dat ik er erg onrustig van wordt. Eenmaal weer thuis gaan de meiden even naar het beste vriendinnetje van Lotte die thuis zit met een gebroken elleboog en ik lees mijn boek uit. In de avond spelen we D&D en ik heb het idee dat we best wel wat opschieten.

Donderdag:

Vandaag zijn de meiden vrij en mijn man ook, we vertellen de kids dat we boodschappen gaan doen maar gaan eigenlijk naar de Efteling haha. We zijn daar niet super lang maar dat is het fijne van een abonnement dan hoeft dat dus ook niet. De meiden hadden een heerlijke dag en wij ook! Het leek heel druk maar het viel eigenlijk best wel mee en we hebben een rondje gedaan door het nieuwe carnaval festival! Eenmaal thuis was het al snel tijd om te koken en na het eten mochten de oudste twee wat langer opblijven omdat ze de dag erna vrij waren. We keken de film puss in boots en nadat ze die gezien hadden was het ook voor hen bedtijd. Ze leken die memo echter niet gehad te hebben want het duurde echt nog lang voor ze sliepen!

Vrijdag:

Vandaag eerst werken, daar ging de tijd gelukkig best snel! Na het werk moesten we even wat boodschapjes doen en dan de meiden oppikken om naar de stad te gaan. We zouden namelijk de nieuwe brillen van Lotte op gaan halen…..ja ken je die mop? Die waren er nog niet, maar wacht dat is nog niet eens de punchline, nee dat is het feit dat ze nog niet eens waren besteld! Ik was echt even heel boos, maar ja ik kan er gewoon niks aan doen. Dus zonder nieuwe brillen gingen we weer naar huis. De meiden gingen die avond allemaal met mijn ouders mee en ik sleepte mijn man naar de kapper. Eenmaal weer thuis keek ik een slechte horrorfilm op Netflix, The perfection waar volgens de media mensen migraine van kregen en zouden gaan overgeven…..nou van saaiheid dan misschien. Daarna heb ik in bed nog wat gelezen en ben ik gaan slapen.

Zaterdag:

Ik was voor mijn wekker wakker, ja ik had vandaag een wekker gezet want ik ging naar de kapper. Ik ging ook even gewoon naar de stad. Ik heb nieuwe schoenen gekocht en nog wat andere dingen. Daarna weer naar huis waar ik nog even gegamed heb en heb gewacht op mijn beste vriendin, we zouden namelijk naar Broadway in concert gaan! Het was echt een super toffe avond, het was gezellig, mooie liedjes en een heerlijke sfeer!

Zondag:

Vandaag sta ik op met hoofdpijn, yay en nee. Yay want kan ik eindelijk mijn nieuwe medicijnen testen, nee want ik heb vandaag met vriendinnen afgesproken! Maar goed kijken of de medicijnen gaan werken en maar weer door. Eerst nog even boodschappen doen en dan wordt ik naar Arnhem gebracht. Ik typ dit bericht voor ik wegga dus ik ga er vanuit dat ik een hele leuke middag heb gehad en in de avond uitgeput op bed beland.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 juni 2019 at 21:36

Oh, wat stom van die brillenwinkel. Met drie meisjes is het natuurlijk een hele onderneming om die verplaatsing te maken én als je dan vervolgens hoort dat ze het gewoon vergeten zijn kan ik me goed voorstellen dat je daar niet blij mee bent. Gelukkig volgden er nadien weer wel een aantal fijne momenten om die tegenslag wat te compenseren.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: