Boek haul mei 2019

Het is toch niet te geloven dat het alweer Juni is!! Waar zijn die andere maanden gebleven? In de maand mei kocht ik best wel wat boeken, allemaal boeken die ik weer heel graag wil lezen natuurlijk, dus laten we niet langer wachten en gewoon gaan kijken!!

Allereerst Captain Marvel: Higher further faster, ik ben echt obsessed met captain marvel, ik vind haar fantastisch en nu kan ik dus ook nog eens een boek lezen over haar tijd voor ze captain marvel werd. Ik kan niet wachten tot ik in dit boek kan duiken.

Ik kocht ook The devouring gray, deze heb ik inmiddels ook al gelezen en hij is echt super tof!! Ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal verder gaat.

Op bookstore day kocht ik dit prachtige boek, ik heb het al een aantal keer op booktube en bookstagram voorbij zien komen en een middle grade boek is altijd heerlijk als je een dipje aan voelt komen.

In de Owlcrate zat deze maand het boek We hunt the flame, ik had er al wel het één en ander over gehoord maar na het lezen van de synopsis ben ik wel echt benieuwd.

Aurora Rising is echt één van mijn meest favoriete boeken van dit jaar! Het is echt een fantastisch boek en ik kan niet wachten tot het vervolg!

Mensen die mij al langer volgen weten dat één van mijn favoriete boeken Eliza and her monsters is, en er is nu een paperback van en tja die moest ik hebben natuurlijk. Er zitten extra tekeningen in, een preview van haar nieuwe boek. Dus ja ik moest hem toevoegen aan mijn collectie.

Een boek waar ik ook echt op gewacht heb is Finale, nu moet ik bekennen dat ik hem nog niet heb gelezen.

Welke boeken heb jij toegevoegd deze maand?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 juni 2019 at 18:23

Oeh, dat Captain Marvel boek ziet er tof uit!
En het owlcrate boek lijkt me ook echt heel erg gaaf.
Die middle grade ziet er ook interessant uit.
En er is niks leukers als meerdere edities sparen van een boek waar je zo van houdt xD Zo ben ik obsessed met a curse so dark and lonely en heb ik er nu al 3 edities van – no shame. Caraval moet ik misschien ook maar eens gaan aanschaffen en lezen – blijf doodgegooid worden met foto’s van finale momenteel, lol.

Super toffe haul!9 juni 2019 at 21:58

Dankzij een boekenruil met blogvriendin Silke kon ik drie boeken aan mijn collectie toevoegen. Twee van Amanda Bouchets en Queens of Geek. Ik probeerde zelf ook drie Harlequin boeken van Jill Shalvis te bestellen. Twee nieuw vertaalde delen uit de Lucky Harbor en nog een ander verhaal van haar maar dat lijkt dus maar niet te lukken. Eerst kreeg ik geen reactie op de mail die ik naar de boekhandel stuurde, vervolgens belde ik hen en zeiden ze me dat ze het niet konden bestellen dus toen ben ik maar naar de winkel gegaan om hen uit te leggen dat dat WEL kon vermits hun collega al de vorige delen ook voor me had besteld. Toen gingen ze het aanvragen bij de aankoopdienst maar toen ik begin deze week naar de winkel belde konden ze niets terugvinden over die aanvraag. Het laatste dat ik heb gehoord is dat ze het gingen navragen en vervolgens opnieuw contact met me zouden opnemen. Als het zoveel moeite kost om in België aan die fysieke boeken te komen dan gaan natuurlijk niet veel lezers haar verhalen ontdekken. Ik hoop echt dat ik de volgende week iets van hen ga horen want anders ga ik het toch maar rechtstreeks bij Harlequin bestellen en dan moet ik er maar verzendkosten op betalen.10 juni 2019 at 20:25

OH ik heb zulke goede dingen gehoord over Keepers of the lost cities. Die staat bij mij nu dus ook al een tijdje in een online mandje haha.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: