WWW Wednesday #63

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik The devouring gray uit, dit boek was echt een verassing, ik vond hem echt heel erg tof! Mijn recensie zal snel verschijnen. Maar het is echt een heel leuk boek!

Wat lees ik nu?

Als ik dit typ sta ik op het punt om te beginnen in Het begin van Nora Roberts, eigenlijk op aanraden van Zwartraafje en aangezien wij wel dezelfde boekensmaak hebben ga ik me eraan wagen.

Op mijn e-reader lees ik Shay, ik haat dat ik van je hou van Tijan, dit is een recensie exemplaar en tot nu toe vind ik hem echt heel erg tof!

Ook lees ik Op je lijf geschreven van Mayra Louise  nog steeds, een body positive boek van Nederlandse bodem. Super herkenbaar ook weer.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen idee, want ja ik begin pas aan dit boek! Dus ja ik ga daar nog geen uitspraken over doen dit keer haha.

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 juni 2019 at 18:19

The Devouring Gray staat op mijn wishlist. Leuk om te zien dat je ‘m tof vond > Ik schop ‘m wat omhoog hihi. Vind die cover ook echt heel erg gaaf!

Die van Nora Roberts heb ik ook op de kast staan in het Engels, sinds de release. Nog niet aan begonnen, oeps. Benieuwd wat jij ervan gaat vinden. Ik hoop er wel dit jaar nog aan te beginnen.

De Tijan boeken hoor ik alleen maar goeds over, moet ik ook echt eens aan beginnen!

Mijn laatst uitgelezen boek was;
Hidden Huntress van Danielle l. Jensen, boek 2 in de Malediction trilogie. Wat een ge-wel-dige serie is dit!

Momenteel lees ik Scarlet Mark van Lexi C. Foss, een dark romance die ook erg lekker wegleest. En ook was ik begonnen vorige week aan Warrior Witch, boek 3 van de Malediction trilogie. Maar hier ben ik in blijven hangen doordat Scarlet Mark voorrang kreeg haha. Daar hoop ik dus wel een dezer dagen in verder te gaan ook.

En op de tbr staan verschillende boeken, dus ik weet nog niet 100% zeker wat ik op ga pakken (behalve Senlin Ascends want dat is een buddy read die ik dinsdag of woensdag start), maar ik hoop een van deze:

* Aurora Rising by Jay Kristoff & Amie Kaufman
* Senlin Ascends by Josiah Bancroft
* the Bride Test by Helen Hoang
* Highland Jewel by May McGoldrick9 juni 2019 at 22:16

Haha, zwartraafje tipt een boek met een raaf op de cover. Lekker subtiel en zo. 🙂 Ik las net Duistere troon van Kendare Blake en wil nadat ik wat blogfeed achterstand heb bijgelezen beginnen in het vervolg op Het begin. Hopelijk is dat even goed als het eerste deel, ik ben er alleszins heel nieuwsgierig naar.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: