De week van een boekenworm

De eerste week van juni zit er weer op en ik moet zeggen dat ik het een behoorlijk pittig weekje vond. Een week waarin wij veel bizar nieuws kregen want ik in verband met privacy niet kan delen maar het hakte er wel in. Maar ook ik zat gewoon niet zo goed in mijn vel, weinig vrije tijd en veel stress.

Maandag:

Vandaag begint als een gewone werkdag en op zich is het ook niet een hele bijzondere dag, ik maak niet veel mee en ook de kinderen zijn niet heel anders dan anders. Ik merk wel dat school er bijna op zit de kinderen zijn gewoon wat sneller moe en wat sneller boos hierdoor. Tijd voor vakantie dus, al zie ik daar zelf een beetje tegenop haha.

Dinsdag:

In de ochtend komen ze weer langs van de thuishulp en dat vind ik altijd wel pittig. Mensen die in je huis komen kijken. Daarna ben ik vooral bezig met opruimen en dingen voor werk regelen en voor mijn gevoel is het ineens alweer middag. Als Sanne slaapt val ik ook in slaap op de bank en ik wordt pas wakker als de kinderen thuiskomen. Ik ben de laatste tijd ontzettend moe maar slaap aan de andere kant ook ontzettend slecht. Natuurlijk hebben we zwemles en na de zwemles is het weer even druk. Als de meiden op bed liggen probeer ik wat te ontspannen maar ik merk dat dit moeilijk gaat. Het duurt dan ook weer lang voor ik slaap en dat heeft niet eens te maken met het onweer.

Woensdag:

Vanmiddag hebben we het best druk dus in de ochtend proberen we het een beetje rustig aan te doen. Maar ik heb zoveel onrust in mijn lijf dat dit eigenlijk niet echt lukt. We halen de kids op en Lotte gaat spelen bij een vriendinnetje. Wij gaan met Eline en Sanne naar de stad want er moet een nieuw paspoort komen voor Eline. Eenmaal thuis is het ook meteen weer druk, Lotte komt ook weer thuis en er moet gekookt worden. In de avond spelen we D&D en dat is weer ontzettend tof! En ik kreeg vandaag mijn boek van Dear Evan Hansen binnen, ik ben echt obsessed en luister continue de soundtrack. En die avond besluiten ik en mijn moeder om volgend jaar naar de musical te gaan in Londen!

Donderdag:

Ik heb moeite om uit mijn bed te komen, maar ja niks aan te doen we moeten aan de bak. Als de meiden op school zijn probeer ik wederom wat rustig aan te doen maar ook vandaag lukt het niet echt. Voor ik het weet zijn de kinderen weer thuis. Het koken loopt ook niet zoals gehoopt en dat is eigenlijk een beetje de toon van de dag. Toen kreeg ik nog bericht dat DHL mijn pakketje kwijt was en was het voor mij wel even klaar. Maar goed ik heb weinig verder gedaan.

Vrijdag:

Vandaag hoef ik niet naar mijn werk, maar heb ik het toch wel druk met dingen voor werk. De meiden spelen nog even buiten en daarna gaan we naar mijn ouders waar we die avond eten. Na het eten nemen we Sanne mee en blijven de oudste twee bij oma. Ik kijk die avond een film en probeer ook vandaag weer wat te ontspannen.

Zaterdag:

Vandaag gaan we met Lotte haar nieuwe bril halen en grote verassing: DHL stond aan de deur met mijn vermiste pakketje. Dus dat is in ieder geval erg fijn! Ik heb het gevoel dat de middag echt voorbij vliegt en voor ik het weet is het alweer avond. In de avond kijk ik wat tv. en begin ik met Nailed it wat ik wel echt heel erg leuk vindt! Ik ga veel te laat slapen maar lees wel even lekker in een leuk boek.

Zondag:

Eigenlijk zouden we vandaag alleen maar boodschappen doen…..maar daar kwam natuurlijk niks van. Nou ja die boodschappen zijn wel gedaan maar daarna zijn we met de oudste twee naar de Efteling gegaan. De meiden hebben een hele leuke middag en wij ook. In de avond ga ik nog even snel naar een verjaardag maar ik ben wel weer op tijd terug voor Married at first sight, wie zouden er bij elkaar blijven? Ik gok geen enkel stel haha.

Hoe was jouw week?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

10 juni 2019 at 14:04

Oh, goed dat dat DHL pakje uiteindelijk toch weer teruggevonden werd. Is het nu met Lotte haar bril ook nog in orde gekomen want daar liep het de eerste keer dat jullie hem wilden gaan ophalen ook even mis hé. Hopelijk heeft deze week geen tegenslagen en bizar nieuws in petto voor jullie zodat je even kan bekomen van de vorige week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: