WWW Wednesday #64

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb afgelopen week alleen Shay ik haat dat ik van je hou van Tijan uitgelezen. Ik vond het boek echt tof en mijn recensie verschijnt snel.

 

Verder heb ik niets uitgelezen, de week was te druk en vooral ook te druk in mijn hoofd.

Wat lees ik nu?

Ik heb Nora Roberts aan de kant gelegd voor Dear Evan Hansen, omdat ik hem graag wilde lezen en dacht dat ik hem zo uit zou hebben….ja dat was even anders, niet omdat ik het boek niet mooi vind maar door persoonlijke omstandigheden.

Op mijn e-reader lees ik ook nog een ARC van Sabrina Bowen, namelijk Superfan, deze is bijna uit en het is een tof boek tot nu toe.

Ook lees ik Op je lijf geschreven van Mayra Louise  nog steeds, een body positive boek van Nederlandse bodem. Super herkenbaar ook weer.

Wat ga ik hierna lezen?

Als ik Dear Evan Hansen uit heb ga ik verder in het boek van Nora Roberts want dat vind ik namelijk ook ontzettend tof.

Op mijn e-reader ga ik denk ik In the arms of the Elite lezen, het laatste deel van een serie van C.M. Stunich.

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

12 juni 2019 at 09:38

Ik las onlangs het prequel boek en de #2 in de serie uit van de Malediction trilogy van Danielle l. Jensen, alsook een arc van een favo auteur; Scarlet Mark van Lexi C. Foss

Nu lig ik echter al een week stil met lezen door omstandigheden, maar ik hoop dat de buddyread van Senlin Ascends deze week me uit m’n slump gaat helpen. Ook was ik al begonnen laatst in boek 3 van de Malediction trilogie en daar hoop ik ook echt in verder te kunnen.

Verder ook nog veel leuks klaarstaan waar ik snel aan hoop te beginnen; wat contemporary romance/romcom, ya paranormal, ya Scifi en een historische roman.14 juni 2019 at 17:50

Ik ben momenteel nog bezig in Vanuit het Duister van Nora Roberts. Als dat uit is ben ik bijgelezen wat recensie-exemplaren betreft en kan ik dus iets helemaal anders uit de kast halen. Ik heb echter nog geen flauw idee wat. Misschien wel eentje van J.R.Ward want dat is alweer even geleden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: