De week van een boekenworm

Er is weer een week voorbij, een pittige week waarin ik mezelf toch een beetje tegenkwam, waarin we weer thuisbegeleiding kregen en we naar de tandarts moesten. Lezen stond helaas een beetje op een laag pitje.

Maandag:

Het is vandaag tweede pinksterdag en ik ben een beetje in de war ofzo, normaal werk ik op deze dag. Maar vandaag dus niet. Vandaag ben ik vrij en ga ik in de middag gaan we met de meiden zwemmen, beide dames moeten nog wat oefenen en dat doen we eerst. Vervolgens gaan we lekker naar het warme bad om te zwemmen. De meiden hebben een heerlijke winkel en ik daarom ook. We eten bij mijn ouders en gaan dan naar huis. Als de meiden gedoucht hebben en daarna gaan ze naar bed. Ik probeer wat te lezen, maar eigenlijk lukt het me niet echt. Ik slaap slecht maar dat ben ik inmiddels wel gewend.

Dinsdag:

Vandaag probeer ik het een beetje rustig aan te doen, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het best wel lastig vind. Ik moet morgen naar de tandarts en dat zorgt er ook echt voor dat ik heel onrustig ben. Ik heb namelijk een enorme angst voor de tandarts. Als Sanne haar middagslaapje gaat doen, kijk ik de eerste afleveringen van de serie: When they see us. Ik vind hem heel indrukwekkend en een echte tranentrekker. Voor ik het weet komen de meiden alweer thuis en is het praktisch tijd voor de zwemles. Na de zwemles en als de meiden in bed liggen kijk ik de rest van de serie af.

Woensdag:

Vandaag is dus T-day ofwel tandarts dag, ik ben de hele ochtend zenuwachtig en prikkelbaar. Sanne gaat in de ochtend naar bed omdat dit in de middag niet kan vanwege de tandarts. Ik ben zo zenuwachtig dat ik tot aan de tandarts ook echt niks kan eten. Nou ja mijn angst werd enigszins bevestigd want ik moet weer naar de mondhygienist, dus een afspraak voor de volgende week. ( deze week dus als je dit leest ). Daarna komen we thuis en is de begeleiding er al snel. Na het eten is het ook weer tijd voor D&D maar ik moet zeggen dat het niet mijn dag is. Ik ben erg down en merk dat ik echt moeite moet doen om me te concentreren.

Donderdag:

Pfff de stress is nog steeds aanwezig, tja ook niet zo gek natuurlijk en ik denk dat ik pas na volgende week echt weer een beetje adem kan halen. Maar het is zoals het is. Ik kom mijn dag door en dat is echt een beetje hoe het is. Ik kom de dag door en ben blij als het avond is. Ik probeer wat te lezen maar dat gaat niet heel goed en de hoofdpijn die ik heb werkt ook niet mee. Ik kijk nog wel de aflevering van Pauw terug waar vier powervrouwen komen vertellen over body positivity en sporten met een maatje meer. Ik vind het erg tof om te zien. In de avond wordt de migraine erger, maar ik kan niet slapen. Ik zie het half 3 worden en mijn wekker gaat om 6 uur.

Vrijdag:

Van daag is wel gewoon een werkdag, maar ik kan me maar met moeite uit bed slepen. Ik ben zo verschrikkelijk moe. Ik ben blij als het er weer opzit. Ik ga in Tilburg lunchen met mijn moeder en in de avond hebben we leesclub. We gaan vooraf eerst met een groep eten en dat is heel gezellig. Maar ik heb het ook echt nodig gehad want voor die tijd was mijn zin in de leesclub er wel maar als hij niet door was gegaan was het ook prima. We hebben een gezellige avond en eenmaal thuis lig ik snel in bed. Ik slaap ook vrij snel gelukkig.

Zaterdag:

Vandaag word tik om 9 uur wakker en ga ik lekker op mijn gemakje de ochtend starten. Samen met Sanne doe ik niet heel veel. Op een gegeven moment ga ik met mijn moeder een kaartje halen voor mijn oma want die is afgelopen donderdag 100 geworden. We hebben die middag het feestje en hoewel ik er in eerste instantie niet meteen zin in heb is het uiteindelijk zeker gezellig. Thuis lees ik nog wat op de bank en ga dan naar bed. Daar lees ik mijn boek uit en ik kan wederom niet slapen.

Zondag:

Ook nu wordt ik weer moe wakker, ik sleep mezelf uit bed en we gaan naar mijn schoonvader. Daarna ga ik met mijn moeder even de stad in. Zij gaat nieuwe brillen uitzoeken en ik moet nieuwe waterschoenen hebben voor Eline. Daarna doen we nog boodschappen en eenmaal thuis lees ik bijna mijn boek uit. Na het eten willen de meiden alleen naar boven om zich klaar te maken voor bed en wij komen er al snel achter waarom….het is een bende daar. Als de meiden eenmaal op bed liggen ga ik even bloggen en doe dan de rest van de avond echt niks meer!

Hoe was jouw week?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Cynthia
18 juni 2019 at 12:11

Balen dat je een zware week hebt gehad. Hoop dat het beter gaat na de mondhygiënist. Mijn week was oké. 3 dagen gewerkt, nieuwe boeken ontvangen, boodschappen gedaan en de weekmarkt overgeweest. Zaterdag huishoud3n gedaan en zondag vaderdag gevierd. Ook ben ik zondag avond naar Pink in Amsterdam geweest en het was echt een te gek concert. Hopelijk is deze week beter voor je!23 juni 2019 at 16:14

Wauw, een eeuw oud. Wat een bijzondere verjaardag. Zo jammer dat je nog een keer terug moest naar de tandarts. Gelukkig heb je die afspraak ondertussen al achter de rug. Ik was weer enkele dagen in de war na Pinkstermaandag. Zo ben ik op dinsdag tweemaal naar de beenhouwer moeten gaan vermits ik de eerste dag enkel een brood had meegenomen vermits ik dacht dat het maandag was. Al een geluk dat we daar vlakbij wonen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #65

19 juni 2019

%d bloggers liken dit: