WWW Wednesday #65

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb Dear Evan Hansen uit en wow jongens wat een boek! Echt heel erg tof en zeker een aanrader!! Ik kan nu helemaal niet meer wachten tot ik de musical ga zien. Maar tot die tijd doe ik het met de soundtrack.

Ook heb ik het boek Cruel intentions uitgelezen een dark/bully romance boek en ik vond hem echt ontzettend tof. Eén minpuntje: het heeft een enorme cliffhanger!

Wat lees ik nu?

Ik lees op dit moment het boek Untouchable, dit is een bully romance ( zal hier een andere keer meer over vertellen. ) Ik vind hem best heftig en ben benieuwd of ik mijn mening nog ga herzien.

Ik herlees ook enigszins Sky in the deep maar dat kan zo weer veranderen want ik en herlezen gaan niet zo goed samen.

Ook lees ik Op je lijf geschreven van Mayra Louise  nog steeds, een body positive boek van Nederlandse bodem. Super herkenbaar ook weer.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga me hier even niet aan wagen, ik heb het druk, in mijn hoofd, in mijn werk en in mijn gezinsleven. Ik kijk dus lekker waar ik zin in heb als ik mijn boek uit heb.

Op mijn e-reader ga ik denk ik In the arms of the Elite lezen, het laatste deel van een serie van C.M. Stunich.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 juni 2019 at 14:57

Hoi Annabel,

Ik ben net weer begonnen met bloggen na een lange tijd weg te zijn geweest. Ik heb net toevallig ook een WWW Wednesday post gedaan! Ik kwam je blog toevallig tegen en nam een kijkje 🙂 Ik heb zo veel goeie dingen gehoord over Dear Evan Hansen. En ik wist niet eens dat er een musical was! Nu ga ik zeker kijken of het boek iets voor mij is.

Groepjes, Nikki @Thenightisdarkandfullofbooks.wordpress.com23 juni 2019 at 16:49

Nadat ik Vanuit het duister van Nora Roberts uitlas ben ik gestart in The Thief van J.R.Ward. Hierna wil ik sowieso eerst even Book Love van Debbie Tung lezen. Dat lijkt me echt een boekje met heerlijk herkenbare cartoons en daarna ga ik hoogstwaarschijnlijk een romantisch verhaal of een paranormal romance lezen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: