De week van een boekenworm

Er is weer een week voorbij, een week waarvan ik zou willen zeggen dat hij top was, maar dat was het gewoon niet echt. Dus ja ik ga niet liegen, maar goed ik heb hem redelijk positief afgesloten en dat is ook fijn. Deze week geen foto’s helaas.

Maandag:

Vandaag is een werkdag, dus ik sleep mezelf uit bed na een slechte nacht en ga naar mijn werk. Gelukkig gaat de dag best snel. Ik haal mijn nieuwe migraine medicijnen op, hopelijk werken deze. Eenmaal thuis is het rustig, de meiden zijn op schoolreisje dus het duurt wel even voor het weer onrustig wordt. Ik kook die dag aangezien mijn vader ervoor zorgt dat de meiden weer thuis komen. Natuurlijk zijn hun bussen te laat, maar ze hebben het echt heel erg leuk gehad. Die avond mag ik mijn medicijnen meteen proberen en ze werken, ik wordt er een beetje woozy van maar ze werken.

Dinsdag:

Vandaag hoef ik niet te werken, maar het is altijd een beetje druk op dinsdag. Eerst de meiden naar school en daarna komen de dames van de intensieve thuisbegeleiding. Daarna is het even rustig, nou ja ik hoef even niks maar mijn hoofd staat helemaal niet stil. Dus ik probeer van alles om mezelf af te lijden maar het lukt niet echt. Als de meiden thuis zijn is het weer haasten naar de zwemles en ik ben blij als dat er weer op zit. Na het eten en als de meiden op bed liggen, plof ik echt op de bank. Ik ben gewoon zo moe, maar helaas als ik naar bed ga duurt he tlang voor ik weer slaap.

Woensdag:

Normaal ben ik vrij op woensdag, maar vandaag niet, vandaag werk ik in de ochtend ( denk ik dan nog ). Ik sta dus vroeg op, ben in de ochtend wel even lekker alleen en geniet van de rust. Daarna gaan we de gesprekken in, het tweede gesprek loopt het al wat uit en als we buiten komen, staat onze auto ingesloten. Het duurt dus veel langer voor we thuis zijn. Ik ga met mijn moeder mee naar de huisarts want ze red het niet om mij eerst thuis af te zetten. Daarna kunnen we eindelijk naar huis. Maar ja het is al best laat dus ik moet al snel gaan koken. Ik zeg D&D af voor die avond in de hoop op wat rust. Maar helaas ook dat werkt niet, ik ben ontzettend onrustig en ga vroeg naar bed. Waar ik ook weer niet slaap.

Donderdag:

Vandaag moet ik naar de mondhygiënist en ik ben er super bang voor. Ik ben in de ochtend kortaf en ben blij als het eindelijk tijd is. Dan ben ik er maar vanaf. Gelukkig had ik dit keer een lieve mondhygiënist die meteen zei: We gaan verdoven. Dus dat was prettig, ik moet helaas nog wel een keer terug, maar ga nu wel iets rustiger omdat ik weet dat ik verdoofd wordt. Eenmaal thuis eet ik voorzichtig iets en daarna probeer ik een beetje te relaxen. Vandaag hebben we ook gesprek op school voor Lotte. Dat gesprek ging eigenlijk goed dus dat is heel fijn. Die avond voel ik me voor het eerst een beetje relaxt.

Vrijdag:

Vandaag moet ik eerst weer werken, de tijd gaat weer snel en ik ga met mijn moeder lunchen dat is heel gezellig. Als ik thuis kom zijn de meiden er ook al want het is vrijdag en ze hebben maar een halve dag. Ik bouw met Lotte een frozen kasteel van Lego en dan is het alweer tijd om te gaan eten. Na het eten gaan alle meiden mee met oma en opa want ze gaan naar de dierentuin morgen. Ik kijk die avond Jurassic world en ga daarna naar bed.

Zaterdag:

Ik slaap eerst heerlijk uit, daarna sta ik op mijn gemakje op en na het ontbijt ga ik even naar de action. Nog even wat dingen scoren voor mijn lootje voor de summer swap. Eenmaal thuis kijk ik eindelijk het tweede seizoen van Sabrina af en ga dan met manlief op jacht naar een zwembad voor de meiden. Als we weer thuis zijn doe ik eigenlijk heel weinig en op de een of andere manier voel ik me daar dan toch weer schuldig over. Maar goed, in de avond doe ik eigenlijk ook niet heel veel, ik kies een ander boek om te lezen en na een hoofdstuk ga ik naar bed.

Zondag:

Ook vandaag sta ik rustig op, ik blog wat en ga dan boodschappen doen. De rest van de zondag is rustig, het is warm en je druk maken helpt dan niet echt. Ik lees wat, ik speel wat met de meiden en in de avond lees ik nog wat meer aangezien er echt niks op tv is haha.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

24 juni 2019 at 08:59

Hopelijk voel je je komende week wat rustiger, met die warmte!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #65

19 juni 2019

%d bloggers liken dit: