WWW Wednesday #66

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Justified van Jay Crownover en ik vond het echt een super leuk boek, het was mijn eerste echte cowboy romance en het beviel me wel. Het was ook het eerste boek van deze auteur. Mijn recensie verschijnt vrijdag als onderdeel van een blogtour.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Sorcery of thorns van  Margaret Togerson, dit boek zat in de Owlcrate van juni en ik vind het tot nu toe erg tof! Mijn gehele unboxing van de Owlcrate vindt je morgen op mijn blog.

Op mijn e-reader lees ik Mason van Linda Kage, ik ben hier echt nog maar net in begonnen maar het is echt een leuk boek.

Ik ontving het boek Wat een tijd om alleen te zijn van Chidera Eggerue als recensie exemplaar dus deze lees ik tussendoor ook nog.

 

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga op mijn e-reader in ieder geval Verleid van K. Bromberg lezen maar voor de rest weet ik het nog niet.

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: