Recensie Justified van Jay Crownover

Recensie Justified van Jay CrownoverJustified by Jay Crownover
Series: Loveless, Texas #1
Published by Forever on 25 juni 2019
Genres: romance
Pages: 432
Format: Kindle
Goodreads
four-stars

The New York Times bestselling author of the Marked Men series delivers a romance about a rugged Texas sheriff who must protect the woman who was once his sworn enemy...

Case Lawton comes from a family of criminals. So as the sheriff of Loveless, Texas, he's determined to do everything by the book--until he's called to Aspen Barlow's office after a so-called break-in. The last thing he wants to do is help the woman who cost him custody of his son. But Aspen isn't the heartless lawyer Case remembers, and he starts to question his long-held grudge...

Aspen is scared for her life, and Case is her last hope for protection. But to get him on her side, she'll have to reveal the painful truth from all those years ago. Now, as they work together to track down a dangerous criminal, Case and Aspen learn to trust each other. And as the threats escalate, it becomes clear there's a thin line between love and hate... because there's nothing Case wouldn't do to keep her safe.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De achterflap:

Een cowboy romance is niet iets wat ik al eerder gelezen heb, dus dat trok me natuurlijk meteen. Bij Texas komen bij mijn twee mannen op in gedachten: Jensen Ackles en Jared Padalecki dus ja een beeld bij deze cowboys had ik ook wel haha. Het verhaal leek me heerlijk, vooral met deze warme dagen.

Mijn mening:

Ik hou van dit soort boeken! De enemy to lovers trope is denk ik wel één van mijn favoriete tropes of all time. Dus als een boek dit als thema heeft heb je bij mij al 1 ster verdiend. En dit boek was dan ook heerlijk wat betreft verhaallijn. Ik vond het heerlijk om de hoofdpersonages te zien worstelen.

De verhaallijn was daarnaast ook nog eens heel spannend omdat één van de hoofdpersonages nogal heftige dingen meemaakte en haar vijand de sherrif de zaak dus op moest lossen. Ik lees best veel thrillers en had echt gedacht dat ik zeker zou weten wie de dader was, want ja dit is nu eenmaal romance en geen detective. Maar ik kan je vertellen ik zat er echt helemaal naast. Ik had het echt goed mis en ik vind dat eigenlijk alleen maar heel erg tof!

Ik vond de opbouw van de relatie tussen Case en Aspen ook echt heel er leuk, de twijfel over hun gevoelens, de toenadering die ze zoeken het is allemaal mooi gedaan. Het voelde niet gehaast en je kon ook echt begrijpen waarom deze twee zich ondanks alles tot elkaar aangetrokken voelde. Omdat ik zelf al wat ouder ben vind ik het ook wel tof om over wat oudere personages te lezen.

Mijn conclusie:

Het was mijn eerste echte cowboy romance en zeker niet mijn laatste ik heb er echt enorm van genoten!

four-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: