Unboxing Owlcrate Juni: Libraries of wonder

De maand Juni is alweer bijna voorbij, maar ik heb een mooie unboxing voor jullie van de Owlcrate van Juni. Het thema was Libraries of wonder en wat ik had gezien aan hints was ik al heel enthousiast. Ik vond dit dan ook echt een hele leuke box dus kijk je snel mee?

Als eerste deze leuke pen in de vorm van een sleutel, ik vind pennen altijd fijn en als ze er dan ook nog eens leuk uitzien is het een win-win situatie.

vervolgens deze koffie die echt lekker ruikt, ik moet even ergens een oud koffiezet apparaat opduiken om hem te kunnen maken denk ik zo haha.

Er zat ook echt een prachtige totebag in, geïnspireerd op Strange the dreamer ( ik beken die moet ik nog lezen ), van de tas alleen al krijg ik zin om het boek te gaan lezen.

Ik gebruik onderzetters eigenlijk niet in huis, maar deze zijn wel heel erg tof! Misschien kan ik ze gewoon voor foto’s gebruiken!

Tot slot deze twee gave boekensteunen geïnspireerd op Narnia! Ik vind ze echt prachtig, ook al staan mijn kasten zo vol dat er geen boekensteun aan te pas hoeft te komen haha.

Ook in deze owlcrate zat weer een pin natuurlijk

En een boekje met meer info over het boek en de exclusieve cover, een foto challenge en nog wat andere leuke dingen.

En dan het boek! Dat is dit keer Sorcery of Thorns en mag ik even zeggen dat ik de cover echt verschrikkelijk mooi vind! Ik ben echt heel blij dat ik de special edition heb!  En hij is ook nog eens gesigneerd.

 

Er zat ook nog een exclusieve sticker bij en natuurlijk de brief.

Wat vond jij het leukste item?

Het thema van volgende maand is:

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 juni 2019 at 15:28

Aan de ene kant is die koffie heel leuk, maar inderdaad; veel mensen hebben tegenwoordig geen koffie apparaat met filter meer maar een senseo of dolce gusto of of.. in ieder geval voornamelijk pads haha. Je kunt de koffie wel ook zetten zonder koffie apparaat als je de filters hebt, dan moet je gewoon gekookt water zelf er overheen gieten en laten druppen in een mok bv.

Echt een gave box verder ook! Het boek ziet er zooo gaaf uit!
Ook met die sprayed edges – zag ‘m voorbij komen op Instagram.
Die Strange the dreamer tote bag is ook echt prachtig.
En die boekensteunen zijn ook heel leuk! Ik kreeg ook een boekensteun in m’n illumicrate box van juni (in juli zit er ook nog eentje in de box) en ben er ook erg blij mee.5 juli 2019 at 11:03

Hihi, ik zou niets zijn met de koffie vermits ik dat echt niet lust. Je kan bij Blokker voor ong. 3€ een plastic filter kopen, dan bij Aldi of een andere supermarkt nog even papieren filters kopen en je hebt helemaal geen koffieaparaat nodig. Meteen weer wat geld bespaard dat je uiteraard liever aan boeken spendeert. 😉

Zelf zou ik de onderzetters ook niet gebruiken hoor. Het zou toch zonde zijn mochten die vuil worden. Dan kan je ze inderdaad beter bij foto’s gebruiken want ze zien er wel prachtig uit.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #66

26 juni 2019

Hard op de rem

27 juni 2019

%d bloggers liken dit: