Hard op de rem

Dat is wat ik op dit moment doe, met tranen in mijn ogen typ ik dit maar dat maakt eigenlijk ook wel pijnlijk duidelijk waarom dit nodig is.

De laatste tijd deed ik van alles behalve aan mezelf denken, zorgde ik voor iedereen, behalve voor mezelf. Ik heb simpel weg niet meer de energie om te bloggen op dit moment. Ik heb niet meer de energie om te lezen en ook niet de energie om al die leuke blogs te lezen en er op te reageren.

Dus het wordt tijd om hard op de rem te gaan, mezelf de tijd te gunnen weer van mezelf te gaan houden en weer voor mezelf te zorgen op de manier waarop ik weet dat ik het verdien.

Er staan nog posts gepland voor morgen en er komen nog wat recensies aan van recensie exemplaren maar daar blijft het bij, voor de rest zal het even stil zijn. Voor hoelang weet ik nu nog even niet, ik wil me nu niet vastleggen aan een datum waarvan ik niet zeker weet of ik hem ga halen.

Ik hoop natuurlijk dat het allemaal snel weer wat beter gaat en het bloggen me weer het plezier geeft dat het altijd gedaan heeft.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 juni 2019 at 12:03

Knuffel. Neem je tijd. <3

27 juni 2019 at 15:23

Heel erg herkenbaar dit. Met tijden voel ik me precies hetzelfde en dan ligt de blog en alles er omheen ook even stil < dat doet me uiteindelijk dan ook wel goed ondanks dat de online book community erg leuk kan zijn. Maar het is soms echt goed om even unplugged te gaan want er komt toch nog extra druk op je te staan wat zwaar kan zijn als je veel aan je hoofd hebt/druk bent met andere zaken als een gezin, werk enz.11 juli 2019 at 16:35

Ik ben dinsdag helemaal vergeten vragen of die blog en social media-pauze wonderen had kunnen verrichten. Het vraagt ook veel energie hé dat allemaal proberen bij te houden en zelf ook af en toe iets delen. Daarom ben ik nu weer wat minder aan het bloggen en probeer ik ook niet meer alles te lezen wat er online komt. Anders gaat het steeds meer aanvoelen als iets dat ‘moet’ in plaats van kan.    annabel
    11 juli 2019 at 19:02

    Ja het helpt me enorm, ik merk dat ik veel rustiger ben en soms zelfs denk: Ik heb echt zin om even te bloggen dus dat is goed. Ik werk nu lekker een beetje vooruit en dan als ik er weer klaar voor ben kan ik mooi weer beginnen en heb ik een voorraadje aan blogpostsGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: