Recensie: Storm & Structure ( Structure #4 ) Marielle Brouwer

Recensie: Storm & Structure ( Structure #4 ) Marielle BrouwerStorm & Structure by Marielle Brouwer
Series: Structure #4
Published by DunTax books on 1 juli 2019
Genres: New Adult, romance
Format: e-book
Goodreads

Vijf jaar geleden werd Sils hart aan stukken gereten.
Vandaag de dag is het nog steeds kapot. Hij heeft de liefde afgezworen en doet nu alleen nog maar aan losse flings. Hij is ervan overtuigd dat hij relaties kapotmaakt.

Na vijf jaar staat Alexa weer voor zijn neus. Herinneringen komen boven en het vertrouwen is weg.

Hoe zit het met gevoelens?
Heeft Alexa spijt van wat er is gebeurd?
Kan Sil haar ooit vergeven, of is het echt einde verhaal?

Also in this series: Chaos & Structure

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De achterflap:

Ik vind vragen op een achterflap altijd leuk, want zelf wil ik dan graag de antwoorden ontdekken. Dit trok me dus meteen aan in de tekst. Verder ben ik ook wel een sucker voor second chance romance want als de daad waardoor de relatie verbroken is niet te ernstig is vind ik dat iedereen een tweede kans verdiend. Tel daarbij op dat dit verhaal over een band gaat en ik kan niet wachten tot ik kan beginnen.

Mijn mening:

Ik heb tot nu toe alle boeken in deze serie mogen lezen en ik vind ze telkens weer beter worden! Zoals ik hierboven al zei hou ik van boeken over bands en zeker ook als er een second chance romance inzit. Ik vind dat een heerlijke combinatie en dat is bij dit boek echt niet anders.

Het verhaal vond ik fijn verteld vanuit zowel Sil als Alexa, dit werkt niet altijd goed maar bij dit verhaal vind ik dat dus wel en ik vind ook dat Marielle dit heel goed kan. Wat je soms ziet in dit soort boeken is dat de vrouw heel goed beschreven is en de man wat minder. Ik denk dat het ook lastig is om in het hoofd van een man te klimmen maar echt een pluim voor Marielle want zij kan dat!

Ik ben zelf ook dol op tattoo’s dus ik vond het ook erg leuk om te lezen dan Alexa in een tattoo shop werkte en na het lezen van het boek wilde ik eigenlijk meteen naar de tattoo shop rennen voor een afspraak haha. ( niet gedaan overigens, mompelt iets over geld en vakantie ) Ik vind het tof dat een boek dit bij je op kan roepen, dat je het gevoel helemaal ervaart van het zitten op die bank, de spanning en dit dan eigenlijk door de ogen van de tatoeĆ«erder ziet.

Ik vond de chemie tussen Sil en Alexa ook heel fijn, je merkte echt aan alles dat ze elkaar nog steeds leuk vonden en de wonden nog lang niet geheeld waren. Maar ow wat waren ze soms ook frustrerend! Ik heb vaak genoeg in mezelf gemopperd als ze weer eens koppig waren allebei, want dat waren ze!

Wat ik vooral ook heel tof vond was dat je in dit boek behalve het verhaal in het heden, ook het verhaal in het verleden las. Ook vanuit beide personages. Dit kan ook erg verwarrend werken, maar in dit boek werkte dit perfect en dus nogmaals echt een dikke vette pluim voor Marielle.

Kortom het is een heerlijk boek, het verhaal loopt fijn, het leest lekker vlot weg en als je eenmaal begint wil je dit boek echt niet meer wegleggen! Bereid je voor op lachen, huilen, boos zijn en heerlijk wegzwijmelen als je dit boek leest.

Wat ik tot slot nog wil zeggen is dit: Wat een geweldige eerste keer scene is er in dit boek geschreven!!!! Zo vaak rol ik met mijn ogen omdat die eerste keer zo goed gaat en zo natuurlijk. Kom op we weten allemaal dat dit in de meeste gevallen echt niet zo gaat. Echt ik vond dat zo ontzettend goed gedaan!!!! Daar verdiend Marielle echte de dikste en vetste pluim mee.

Mijn conclusie:

Weer een heerlijk deel in deze serie! Ik ben stiekem een beetje verliefd op alle jongens van de band, ik zit nu dus ook met smart te wachten op het volgende deel. Ik kan alleen maar zeggen: Lees deze serie, heerlijk voor de zomer op het strand of aan het zwembad, kan je meteen wat verkoeling zoeken na bepaalde scenes haha.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: