Recensie: Vital found( Evelyn Manyard #2 ) van Kaydence Snow

Recensie: Vital found( Evelyn Manyard #2 ) van Kaydence SnowVital found by Kaydence Snow
Series: The Evelyn Maynard trilogy #2
on 17 maart 2019
Genres: reverse harem, Paranormal, romance
Pages: 434
Goodreads

The electrifying sequel to the International Bestseller Variant Lost.

Bradford Hills feels more like home than any other place Evelyn Maynard and her mother lived while on the run. But with everyone reeling from the violent clash between Variants and humans, her new home doesn’t feel safe any more.

Navigating four increasingly complicated supernatural bonds in secret doesn’t help. Ethan and Josh can’t keep their hands off her. Tyler is supportive, but continues to keep her at arm’s length. Alec has both saved and destroyed her yet seems oblivious to the turmoil he’s caused.

As tensions between Variants and humans continue to escalate, dark and dangerous secrets keep creating seemingly insurmountable challenges.

Who’s kidnapping Vitals?
What was Evelyn’s mom running from?
Will it ever be safe for Evelyn to go public with her true identity?

More deadly answers are coming, whether she’s ready for them or not.

Also in this series: Variant lost

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

Dit is het tweede deel in de Evelyn Manyard trilogie, als je deel 1 dus nog niet gelezen heb kan het zijn dat er spoilers in deze recensie staan.

De achterflap:

Ik vind de achterlap meteen super interessant maar ik heb natuurlijk ook het eerste deel van deze serie gelezen. Het prikkelt mij in ieder geval zeker om verder te lezen.

Mijn mening:

Ik vond dit boek wat betreft verhaallijn misschien nog wel spannender dan het eerste deel. Waar het eerste deel vooral veel informatie gaf over de wereld en de verschillende gaves die de variants kunnen hebben is dit boek echt een heel goed verhaal. Het vorige boek eindigde natuurlijk ontzettend spannend en je springt eigenlijk bijna meteen na deel 1 weer in het verhaal. Dat vind ik vaak wel prettig, als er lange tijd tussen zit vraag je je toch af wat er in de tussentijd gebeurt is.

Ik vond de relatie opbouw tussen de verschillende personages iets minder dit boek. Niet slecht maar er was vooral in de eerste helft van het boek weinig spanning te merken tussen hen en dat vond ik jammer. Zeker voor een reverse harem boek. Maar ik moet wel zeggen dat ik erg blij ben met de verhaallijn rondom Alec want hij is wel één van mijn favoriete van het stel samen met Josh. Ik hoop echt dat dit voortzet in het volgende boek.

Maar vooral de spanning in dit boek was echt heel erg goed! Ik zat echt op het puntje van mijn stoel bij bepaalde punten en zag andere dingen ook echt niet aankomen.

Mijn conclusie:

Hoewel ik op meer spanning had gehoopt tussen de hoofdpersonages was dit ook weer een tof deel in deze trilogie en ik ben heel erg benieuwd hoe dit verhaal verder gaat.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: