Recensie Gebroken ( Slated #2 ) van Teri Terry

Recensie Gebroken ( Slated #2 ) van Teri TerryGebroken by Teri Terry
Series: Slated #2
Published by Imagine on 14 juni 2019
Genres: Dystopian
Pages: 448
Format: paperback
Goodreads
four-stars

Ik zou door moeten zijn na wat ik gisteren deed: vernietigd door de chip die ze in mijn hoofd aanbrachten toen ik werd Gewist.
Kyla hoort zich niets te herinneren van voordat ze werd Gewist. Maar de duistere geheimen uit haar verleden zitten nog ergens diep in haar verstopt. Als haar oude en nieuwe leven zich met elkaar vermengen, raakt ze verstrikt in een levensgevaarlijke strijd tegen de Hoeders - zonder enig idee wie ze wel en niet kan vertrouwen. Ondertussen heeft ze maar één echte missie: Ben vinden.
In dit aangrijpende vervolg op Gewist dwingt een charismatische maar gevaarlijke man uit haar verleden Kyla een keuze te maken.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De achterflap:

Na het lezen van het eerste deel was ik al benieuwd naar deel twee, de synopsis belooft ook weer een spannend boek dus ik ben heel benieuwd.

Mijn mening:

Helaas beviel dit boek mij in eerste instantie minder goed dan het eerste deel. Daar werd ik meteen in het verhaal gezogen en dat had ik bij dit deel niet. Hoewel het eigenlijk meteen oppikt waar het eerste boek eindigt had ik moeite met het weer een connectie vinden met Kyla. Hoewel er tussendoor best wat dingen gebeurde merkte ik dat ik me minder inleefde in haar verhaal.

Ik had het idee dat dit boek echt een beetje lijd onder het tweede boek syndroom. En dat is erg jammer want het eerste boek zette echt een sterk verhaal neer.

De personages vond ik wel heel tof in dit boek, vooral ook de nieuwe personages die erbij kwamen. Maar ik vraag me van sommige wel af wat hun motieven zijn, waarom ze op een bepaalde manier handelen. Je ziet wel dat Kyla een hele reis doormaakt in dit boek, de reis die ze is begonnen in het eerste boek.

Maar wat ervoor gezorgd heeft dat ik toch vier sterren heb gegeven is het einde want de laatste 80 blz vond ik weer echt heel erg goed! Daar voelde ik weer de spanning van het eerste boek en kon ik hem maar met moeite wegleggen. Ik hoop echt dat dit zo verder gaat in boek drie.

Mijn conclusie:

Al is dit boek niet zo goed als het eerste deel maakt he einde eigenlijk een hele hoop goed! Ik ben in ieder geval benieuwd naar boek 3.

four-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: