De persoon achter de blog #3

Banner blogpraatjes

Ik heb besloten hier een wekelijks terugkerend onderwerp van te maken tot ik niks meer weet haha. Inmiddels heb ik jullie al verteld over mijn verslaving aan Supernatural en over mijn twee lieve dochtertjes. Vandaag een ander onderwerp: Disney.

Ik ben een echt Disney meisje als vanaf heel vroeger, ik weet nog dat ik ieder jaar samen met mijn moeder naar de bioscoop ging om de nieuwste Disney film te zien. Elke keer weer vond ik het spannend en vroeg ik aan sinterklaas de film op videoband ( ja echt waar zo oud ben ik al haha ). De allereerste film die ik heb gezien is De kleine zeemeermin, wat was ik onder de indruk toen er een enorme Ursula uit de zee rees en stiekem een beetje verliefd op prins Eric natuurlijk.

De film die ik tot op de dag van vandaag nog steeds het allermooiste vind is Belle en het beest. Ik weet nog dat de zaal vol zat met mensen en ik vol spanning aan het wachten was tot de film zou beginnen. Vanaf het eerste moment van de film was ik verliefd en dat ben ik nog steeds! Natuurlijk is Belle de ideale personage voor mij, net als ik houd ze van lezen en is een beetje een dromer. Ik herken mezelf hier nog steeds helemaal in. En wat zou ik graag een dag doorbrengen in de bibliotheek van het beest! Wow ik zou er wel willen wonen! Inmiddels zijn we heel wat jaren verder maar ben ik nog steeds verliefd op deze film en zijn personages. Ik heb ook een aantal beelden gekocht van de figuren uit deze film en deze laat ik vol trots in iedereen zien. En natuurlijk kijk ik ook regelmatig de film eens op dvd. Ik heb zelfs mijn oudste dochter zo ver dat haar favoriete knuffel Belle is!

Inmiddels zijn er natuurlijk nog heel veel Disney films uitgekomen en kijken we hier vooral veel Frozen en zingen uit volle borst de liedjes mee.

Ook bezoeken we graag Disneyland Parijs, we hebben zelfs geluk want volgende week gaan we er weer een paar dagen naartoe! Mijn oudste dochter kijkt er haar ogen uit en vind het heerlijk om in de attracties te gaan. Ikzelf genoot eerst zonder kinderen van al het moois maar nu met kinderen geniet je op een hele andere manier. Ik geniet ervan als ik mijn oudste zie lachen omdat ze Mickey ziet of omdat ze in de bootjes zit van It’s a small world. En voor je het jezelf afvraagt ook ik zie Mickey Mouse en niet iemand die in het pak zit. Als ik daar ben voel ik me net zo’n klein meisje als mijn dochter!

Nou dat was het weer voor deze week! Heb jij ook een favoriete Disney film? Of hou je misschien helemaal niet van Disney?

3 gedachtes over “De persoon achter de blog #3

  1. Hoi,
    Grappig dit onderwerp! We hebben veel gemeen. Ik heb ook twee dochters, uiteraard het zijn van een boekenwurm. En ik ben in het bezit van een abonnement op Disneyland Parijs. Wij gaan 27 december weer, heel veel plezier binnenkort.
    Groetjes Kirsten (kikileest.blogspot.nl)

  2. Ik ben nog nooit in Disneyland geweest. Wie weet komt het er ooit nog wel eens van. Mijn favoriete Disney-film is dezelfde als die van jou. Ik ben niet zo heel vaak in de cinema geweest als kind, maar van die bezoekje aan de bioscoop heb ik nog heel goede herinneringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.