Recensie: Vivid Avowed ( The Evelyn Maynard trilogy #3 ) van Kaydence Snow

Recensie: Vivid Avowed ( The Evelyn Maynard trilogy #3 ) van Kaydence SnowVivid Avowed by Kaydence Snow
Series: The Evelyn Maynard trilogy #3
on 1 augustus 2019
Genres: fantasy, Urban fantasy, reverse harem
Format: e-book
Goodreads

The thrilling conclusion to the Internationally Bestselling Evelyn Maynard Trilogy

Evelyn’s secrets have all been revealed, even questions she never thought to ask. Despite the turmoil surrounding her childhood and true identity, she knows one thing for sure: she belongs with her devoted Bonded Variants – Ethan, Josh, Tyler and Alec.

But the truth hasn’t set Evelyn free.

The division between Variants and humans continues to widen. Nowhere is safe. Behind all the chaos is one man - Davis Damari. He’s the truth she’s been chasing her entire life, and the only one capable of destroying the life she fought to build in Bradford Hills.

Davis will stop at nothing to get Evelyn. Her Bond will stop at nothing to protect her.

Evelyn must find a way to embrace her immense power, or risk losing it all.

Also in this series: Variant lost

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De achterflap:

Ik ga hier niet teveel over zeggen omdat dit natuurlijk het derde deel is, maar het maakte mij in ieder geval heel erg nieuwsgierig.

Mijn mening:

Sinds vorig jaar ben ik bekend met het reverse harem genre en ik moet eerlijk zeggen dat ik de boeken heerlijk vind. Dus deze serie paste alleen al wat dat betreft precies in mijn straatje. Tel daarbij op dat het ook magie bevat en ik ben geboeid. Dit is het laatste deel van de serie en ik vind het een perfecte afsluiting.

Ik zat er eigenlijk meteen wel weer in, het verhaal pakt echt vlak na het vorige boek op en dat is prettig. Het zorgt er namelijk voor dat er een niet te groot gat zit in het verhaal en dat is met een reverse harem wel belangrijk omdat het daar ook heel belangrijk is om een goede relatie opbouw te hebben tussen het meisje en de mannen in haar harem.

Dit boek doet dat heel goed, want het laat buiten de soepele relaties ook zien dat niet iedereen het even makkelijk vindt, dat er struggles zijn. Dat lijkt me gewoon ook een stuk realistischer als alleen maar mannen die zeggen: Ja hoor wij delen wel.

Ik vond het fantasy element in dit boek ook heel erg tof, de gaves die de mensen hadden waren echt heel tof. Je ziet in dit boek heel duidelijk dat Evelyn ook echt gegroeid is en haar krachten goed onder controle heeft, dat ze nog steeds wel nieuwe dingen ontdekt maar niet meteen in paniek schiet als ze iets nieuws ontdekt maar het ook echt wil onderzoeken.

Ik vond de laatste paar hoofdstukken echt bad ass en heel emotioneel, precies zoals ik een serie graag zie eindigen. Hoewel ik het jammer vind dat deze serie voorbij is vond ik het een waardig einde en een goede afsluiter.

 

Mijn conclusie:

Deze serie is helaas voorbij, maar als je van reverse harem houd of misschien een boek zoekt om in dit genre te komen kan ik deze zeker aanraden! Ik kan ook niet wachten op een volgend boek van deze autuer.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoe het nu gaat.

5 augustus 2019

%d bloggers liken dit: