Hoe het nu gaat.

Een aantal weken geleden plaatste ik een berichtje waarin ik aangaf dat ik even hard op de rem ging. Het bloggen, werken, mama zijn, vriendin zijn, vrouw zijn en eigenlijk alles werd me even teveel. Ik ging lezen zien als een opdracht en bloggen al helemaal! Het was echt een taak om te volbrengen en niet meer ontspannen.

Inmiddels zijn we een paar weken verder, is de vakantie nog in volle gang voor de kinderen en ben ik zelf ook een weekje weg geweest. Dus hoe gaat het nu? Ga ik weer actief bloggen of bevalt het me wel zo?

Om eerlijk te zijn bevalt het me prima zoals het is nu, maar dat komt ook omdat het nog vakantie is voor de kinderen. Ik heb het overdag drukker dan wanneer ze op school zitten en dus minder tijd om andere dingen te doen. Voor nu betekend dit dat de komende twee weken ik nog niet heel strak aan het posten zal zijn. Ik gebruik deze tijd om ook echt te genieten van mijn gezin.

Maar daarna wil ik wel weer meer gaan bloggen, ik probeer dan in ieder geval elke maandag een dagboek te plaatsen, elke woensdag een WWW en hopelijk ook weer een Friday five. Ik heb inmiddels ook weer redelijk wat boeken gelezen dus tijd voor wat recensies erbij en eens kijken of ik nog wat andere leuke onderwerpen kan vinden.

Er zit genoeg in mijn hoofd, maar de uitwerking duurt gewoon even wat langer. Ik wil iedereen bedanken voor de lieve berichtjes de afgelopen tijd want dat heeft me echt goed gedaan!

Voor nu dus nog even rommelig maar vanaf eind augustus ben ik er weer helemaal!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Cynthia
5 augustus 2019 at 17:13

Fijn dat het toch wat beter gaat! En doe rustig aan en geniet van je gezin!6 augustus 2019 at 14:28

Gewoon lekker doen wat goed voelt ♥ en lekker dat je nu toch even een beetje rust kan pakken nu het bloggen op een lager pitje staat!7 augustus 2019 at 19:50

Neem maar rustig aan alle tijd die je nodig hebt Annabel. Logisch toch dat je het nu in de vakantie te druk hebt en liever volop van je gezin wil genieten en jezelf wat meer rust wil gunnen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Haul Londen

1 augustus 2019

%d bloggers liken dit: