Recensie: Verleid ( Driven #1 ) van K. Bromberg

Recensie: Verleid ( Driven #1 ) van K. BrombergVerleid by K. Bromberg
Series: Driven #1
Published by SVM Publishing on mei 2019
Genres: romance
Format: e-book
Goodreads
two-stars

Voor het eerst in het Nederlands! DE onvergetelijke hitserie van New York Times-bestsellerauteur K. Bromberg over lust, liefde en het lijmen van een gebroken hart.

Colton Donavan leeft op het scherpst van de snede. Alles wat hij wil, ligt binnen handbereik; of het nu gaat om het behalen van de eerste plek tijdens een race of om wat hij wil bereiken buiten de racebaan. Succes. Vrouwen. Aandacht van de media… Hij kan alles krijgen.

Alles, behalve mij...

Ik ben de uitzondering, de enige die hij, deze roekeloze bad boy, maar niet voor zich kan winnen.

Mijn hart begint langzaam te helen. Zijn ziel is beschadigd. Tussen ons kan het nooit iets worden en dat weten we allebei. Maar toch knalt hij zonder pardon mijn leven binnen en zet mijn wereld op z'n kop. Hij tast mijn grenzen af en legt de duisternis uit mijn verleden bloot.

Dat er chemie is tussen ons, valt niet te ontkennen. We trekken elkaar aan als magneten. Dat we elkaar kunnen helpen helen, is overduidelijk. En hoewel hij weigert mij toe te laten in zijn hart, heeft Colton iets over zich wat ik niet kan negeren.

Dit is hoe ons verhaal begint.

Ons gevecht.

Onze perfecte imperfecte liefde.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De achterflap:

De tekst op de achterflap klonk echt super tof! Ik hou wel van dit soort verhalen en ik was dan ook erg nieuwsgierig naar het boek.

Mijn mening:

Helaas was het boek niet wat ik er van verwacht had en ik zal goed uitleggen waarom niet. Want het feit dat ik het boek niet zo tof vond betekend niet dat het voor een ander niet heel leuk is. Let op dit bericht bevat ook spoilers, ik zal ze blurry maken als je er op klikt kan je het lezen.

Maar eerst even spoiler vrij, wat mij eigenlijk heel erg opviel was dat dit boek echt een beetje lijkt op fifty shades of grey. De manier waarop de personages doen en praten en ook de verhaallijn lijkt daar wel op, zonder het bdsm verhaal. Op zich is het hele hij heeft een moeilijk verleden en zij ook niet heel erg vernieuwend en dat is geen probleem, want daar lees je deze boeken soms ook voor. Maar de manier van uitwerken is natuurlijk wat een boek maakt of breekt en in dit geval waren er gewoon een aantal dingen die ik echt niet fijn vond.

Let op nu komen er wat spoilers

Rylee werkt in een gezinsvervangend tehuis, wat ik best tof vind! Ze heeft hart voor de kinderen en haar werk. Maar op het moment dat Colton daar voor de deur staat gaat ze in de gang van het tehuis met hem staan zoenen en berijdt ze hem bijna. Dat vind ik gewoon niet oké! Ik kan best wel wat dingen naast me neer leggen maar ik vind dat gewoon echt niet professioneel. Voor mij was dit het moment dat ik het boek bijna weggelegd had.

Ik vind Colton echt geen leuk personage, ik vind hem stalkerig tot het irritante af. Hij walst echt over elke grens heen, maar mag zijn eigen grenzen wel aangeven. Natuurlijk weet je dat je dit soort gedrag kan verwachten en op zich vind ik dat ook wel oké in zekere zin omdat het bij het verhaal hoort. Maar ik vond hem echt heel irritant, ook omdat hij haar lastig valt op haar werk.

Rylee heeft echt geen ruggengraat, ze zwicht echt veel te makkelijk voor zijn gladde praatjes terwijl zij toch telkens benoemd zo’n sterke vrouw te zijn. Dat zie je gewoon niet terug in het verhaal vind ik. Erg jammer want ik denk dat als zij wat meer tegengas had gegeven het verhaal ook gewoon beter was geweest.

Het boek eindigde in een cliffhanger, logisch want er komen nog twee boeken geloof ik, maar voor mij was het geen cliffhanger die me meteen verder wilde laten lezen. Ik dacht niet meteen: Ik moet nu boek 2 lezen!

Dit verhaal is ook verfilmd door Passionflix.

Mijn conclusie:

Ik begon met best hoge verwachtingen aan dit boek, misschien dat dit ook de reden is dat het boek tegenviel. Maar voor mij is dit niet een boek wat mij verleid heeft helaas.

Image may contain: 1 person, text

two-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #67

14 augustus 2019

%d bloggers liken dit: