WWW Wednesday #67

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Kill the queen uit van Jennifer Estep, dit was echt een heel tof boek en ik heb me voorgenomen om als ik in september naar Londen ga deel twee te gaan halen. Dit boek heeft een tof hoofdpersoon, intriges en gladiatoren. Echt een perfecte mix voor een super gaaf boek!

Ik las ook het boek Sick Fux van Tillie Cole, de titel van dit boek verteld ook meteen hoe dit boek is. Het is dark romance en nu heb ik al wat dark romance gelezen maar deze wow deze was echt heel dark! Maar stiekem ook wel één van mijn favoriete boeken van dit jaar.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Godsgrave van Jay Kristoff, ik heb bewust wat langer gewacht met het lezen van deze. Over drie weken komt het laatste deel uit en dan hoef ik niet zo lang te wachten. Aangezien ik gehoord heb dat deze eindigt in een mega cliffhanger.

Op mijn e-reader lees ik Runaway girl van Anne Eliot, deze auteur komt ook op RARE. Ik ben nog niet zo ver maar tot nu toe vind ik het al heel leuk.

Wat ga ik hierna lezen?

Als fysiek boek ga ik hierna The bookish life of Nina Hill van  lezen. Dit boek kocht ik in Londen en lijkt me een heerlijk tussendoor boek.

Op mijn e-reader vind ik het nog lastig, sowieso een auteur voor RARE maar welke weet ik nog niet.

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 augustus 2019 at 18:49

Oh, dat laatste boek heb ik gisteren nog in mijn handen gehad in Antwerpen maar ik vond dat ik een keertje braaf moest zijn en heb hem dus in het rek laten staan. Heel af en toe lukt me dat eens. 🙂 Ik las op zondag Wild Country van Anne Bishop uit en ben ondertussen bezig in The Lady’s Guide to Petticoats and Piracy. Alleen lukt het lezen de laatste dagen niet zo goed. Hopelijk komt dat snel weer in orde. Hierna ga ik waarschijnlijk Seraphina lezen voor History of Magic of het eerste boek van mijn TBR dat me te binnen schiet voor Defence Against the Dark Arts.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: