Romance awareness month: Favoriete Romance auteurs

Op twitter viel me de hashtag #romanceawarenessmonth op, ik deed wat onderzoek en wat denk je? Dat is deze maand! Nu ga ik volgende maand naar RARE Londen dus lees ik nu heel veel romance boeken. De komende weken deel ik wat van mijn favorieten. Deze week trap ik af met mijn tof vijf favoriete romance auteurs. Natuurlijk heb ik wel meerdere favorieten maar deze vijf springen er wel uit. Sommigen ken ik al langer en anderen heb ik leren kennen doordat ik boeken ben gaal lezen voor RARE. Maar goed laten we snel beginnen!!

Op nummer 1 de auteur waarmee mijn liefde voor romance boeken is begonnen: Elle Kennedy, ik vind haar boeken echt fantastisch. Er zit humor in, steamy scenes en haar mannen zijn gewoon goed beschreven. Ik leerde haar kennen door de off campus serie en inmiddels ook de Briar U serie. Ze heeft nog meer boeken geschreven  maar daar ben ik nog niet aan toe gekomen. En ik heb geluk want deze auteur komt ook op RARE!!!

Als tweede Rebecca Yarros, als er één auteur is die mij kan laten huilen dan is zij het. Toen ik het eerste boek van de Flight & Glory serie las, huilde ik al bij de proloog. En haar laatste boek, The last letter is ook een enorme tranentrekker. Gelukkig voor de Nederlandse fans gaan ze deze ook vertalen!

Als derde C.M. Stunich, deze auteur heb ik leren kennen door haar reverse harem boeken, haar Rock hard beautiful serie is fantastisch en nu schrijft ze ook bully romance en die boeken zij ook echt heerlijk! Ik verslind haar boeken echt.

Als vierde auteur heb ik Tate James, nu moet ik haar Kate Davenport serie nog lezen, maar deze staat al wel in de kast. Maar ik heb al meerdere andere boeken van haar gelezen die ook echt heel goed zijn.

Tot slot Tillie Cole en hoewel ik van haar pas 1 boek gelezen heb weet ik gewoon nu al dat zij één van mijn favorieten gaat zijn. Ik heb Sick Fux gelezen en dat is echt dark romance, ze heeft ook nog een serie over bikers en ook wat young adult, zoals A thousand boy kisses, deze wil ik zeker nog lezen voor RARE.

Alle auteurs die ik genoemd heb, komen ook op RARE en ik kan echt niet wachten om ze allemaal te ontmoeten. Lees jij ook romance boeken? Zo ja wie zijn jouw favoriete auteurs?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 augustus 2019 at 15:49

Oeh de eerste twee ken ik natuurlijk maar die Sick Fux ziet er tof uit!!!15 augustus 2019 at 18:55

In dit genre is Jill Shalvis nog steeds mijn grootste favoriet. Binnen het paranormal romance genre ben ik dan weer fan van ondermeer J.R.Ward en Nalini Singh.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #67

14 augustus 2019

%d bloggers liken dit: