De week van een boekenworm

Ik ben weer enigszins terug met bloggen en dat betekend ook dat ik weer de week met jullie ga doornemen. Wat heb ik gedaan, wat heb ik gelezen en alles daartussenin. Het gaat inmiddels wel weer wat beter met mij, heb nog steeds mindere dagen maar deze worden langzaam minder. Ik weet dat ik met de herfst in aantocht een beetje op moet letten, maar ik hoop dat het feit dat ik dit weet er voor gaat zorgen dat het wat makkelijker gaat. Maar goed laten we snel gaan kijken naar afgelopen week.

Oké ik begin altijd met maandag maar voor één keertje wil ik toch ook de zondag benoemen want ik ging naar Pink en jongens is het was zo goed!!! Wat een show en wat een stem heeft zij zeg!! Ik heb echt ontzettend genoten en echt zo hard meegezongen. Ik hoop echt dat ze nog eens terug komt en ik weet dat Lotte dan ook mee wil haha.

Maandag:

Goed terug naar de orde van de dag, de maandag. Mijn eerste werkdag na mijn vakantie en jongens die viel tegen! Ik was ten eerste echt heel erg moe van de avond ervoor nog. We waren pas rond twee uur in ‘s nachts thuis en dat hakte er wel in vandaag. Ik merkte dat ik echt heel erg sloom was. Eenmaal thuis heb ik op de bank geslapen gewoon omdat ik zo moe was. In de avond las ik wel mijn boek Kill the queen uit en in bed las ik nog wat in Sick Fux.

Dinsdag:

Vandaag minder moe gelukkig, de thuisbegeleiding van Eline kwam en we hebben met de kinderen spelletjes gedaan en ondertussen gepraat. Ik kreeg het compliment dat ik hard gewerkt had met Eline maar ook aan mezelf en dat voelde echt heel erg goed. Daarna zijn we boodschappen gaan doen, als het vakantie is wil je af en toe ook wel eens een lekkere lunch toch? Dus dat zijn we gaan halen, na de lunch ging Sanne naar bed en speelde de meiden op hun DS en heb ik Sick Fux uitgelezen. In de avond begin ik aan twee nieuwe boeken, namelijk Godsgrave en Runaway girl. RARE komt steeds dichter bij dus ik ben daar ook druk voor aan het lezen.

Woensdag:

Vandaag komt ook de thuisbegeleiding weer, zij heeft nu vakantie dus hebben we nog wat afspraken gemaakt over de komende tijd. Zodat wij aan de slag kunnen als zij weg is. Daarna zijn we met de meiden naar de Efteling geweest, we zijn er nog nooit zo vaak geweest in de zomervakantie als dit jaar haha. We hebben een hele leuke middag gehad en de dag afgesloten met frietjes. In de avond spelen we D&D en het is weer vanouds gezellig! Ik begin vandaag ook aan Godsgrave en jongens ik ben hier niet klaar voor hoor!

Donderdag:

De kinderen zijn wel weer toe aan school en ik eigenlijk ook, ik merk dat doordat ze onrustig worden en wat sneller geïrriteerd zijn. Het is weer tijd voor regelmaat. Ik moet vandaag eerst werken, wat best gek is zo op donderdag. Als ik thuis kom ligt Sanne op bed en zijn de oudste twee aan het spelen op de DS. Ik lunch even en heb een gezellige middag met de meiden. In de avond kijk ik Supernatural want ik liep enorm achter met het laatste seizoen. Vandaag ben ik ook vijf jaar getrouwd!

Vrijdag:

Vandaag hoef ik dus niet te werken, ik ga met de meiden even naar school voor het stoeltjes passen. Maar eerst doen we boodschappen samen met opa. Lekker gezellig en we komen nog een klasgenootje van Eline tegen. Daarna haal ik mijn medicijnen voor Migraine op, want helaas waren die thuis op. Daarna dus naar school, man wat is dat confronterend zeg als je oudste ineens in groep 4 zit!!! Lotte heeft een leuke nieuwe meester en Eline blijft nog even bij haar oude juf die verteld dat Eline het oudste meisje uit de klas is. Natuurlijk is Eline helemaal trots. De rest van de dag doen we niet heel veel, Sanne doet een middagdutje en ik luier een beetje op de bank met de meiden. Ik probeer ondertussen een beetje te lezen, maar dat lukt niet heel goed. In de avond kijk ik weer Supernatural en lees ik nog wat in bed.

Zaterdag:

We willen graag nog even iets met de meiden doen, maar het weer zit niet mee. Ik doe dus eerst de weekboodschappen met mijn moeder en na de lunch gaan we zwemmen. We hebben een ontzettend leuke middag waarbij alle drie de meiden genieten en eenmaal thuis ( nou ja bij mijn ouders thuis ) lees ik nog een beetje en eten we met zijn allen. Die avond kijk ik de laatste twee afleveringen van Supernatural van dit seizoen. Nog maar 1 seizoen te gaan nu en ik ben niet oké jongens. Daarna lees ik nog wat en ga echt pas laat slapen.

Ik kocht bij de Albert Heijn deze handige herbruikbare groente en fruit zakjes!

Zondag:

Ik word pas vrij laat wakker, wat niet zo gek is natuurlijk. Ik maak eerst wat foto’s voor mijn blog en ga daarna aan het bloggen. Ik ga met manlief nog eventjes naar de bristol om schoenen te ruilen en aangezien het bagger weer is, doen we verder niet veel. We sluiten de vakantie af met pizza en in de avond speel ik nog wat Lego Harry Potter met mijn man en lees ik natuurlijk nog een beetje.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 augustus 2019 at 13:49

Fijn dat jij je weer wat beter voelt <3 En ah al groep 4? Wat gaat dat hard!20 augustus 2019 at 16:30

Zo fijn om te lezen dat je je weer wat beter voelt. Hier is het de laatste tijd ook niet zo denderend. Mijn lichaam besloot vorige week dat het herfst was. Tja, met dat gekke weer is het natuurlijk wel een beetje verwarrend. Maar ik hoop toch dat het nog even zomer én nazomer mag zijn voor de pijnklachten weer nog wat erger worden. Ik heb zelf ook zo’n herbruikbare tasjes in mijn boodschappentas zitten. Ze zijn echt super handig én het is weer een pak overbodig afval minder. Alle beetjes helpen hé.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: