Recensie: The secret gril ( Adamson All boys academy #1 )van C.M. Stunich

Recensie: The secret gril ( Adamson All boys academy #1 )van C.M. StunichThe secret girl by C.M. Stunich
Series: Adamson all-boys academy #1
Published by Sarian Royal on 24 mei 2019
Genres: bully romance, romance
Pages: 420
Format: e-book
Goodreads
five-stars

Shh, I have a secret.

The sinfully gorgeous members of the Student Council—Church, Ranger, Spencer, Micah and Tobias—can't ever find out.

I already get picked on because my father's the headmaster.

I don't need them to know I’m the only girl, too; I’d rather dress like a boy.

Adamson All-Boys Academy now has its only female student, but I'm not about to be their guinea pig.

Not when there's a secret at this school nobody is talking about. Not when the last female student here ended up dead.

***THE SECRET GIRL is a 90,000 word lighthearted reverse harem/high school bully romance novel with a mystery/suspense twist. This is book one of three in the series. Contains foul language and sexual scenes; any sex featured is consensual.

De achterflap:

Reverse Harem, Bully Romance en een mystery twist? Sign me up!! Dit combineert zoveel van mijn favoriete tropes! Het feit dat er ook nog eens een meisje undercover gaat als jongen vind ik dan ook wel weer tof! Dus dit boek kan toch bijna niet slecht zijn?

Mijn mening:

Ik moest wel even in dit boek komen, ik vond het hoofdpersonage niet meteen heel erg leuk en daar moest ik echt even aan wennen. Maar goed naarmate het boek vordert vond ik Charlotte ook echt wel leuker worden en de jongens in dit boek maken een hoop goed haha.

Het boek is niet vernieuwend, er zitten echt wel wat clichés in maar het heeft me geen moment gestoord. Je weet een beetje wat je kan verwachten als je aan een boek als deze begint, maar de schrijfstijl van C.M. Stunich is waar ik voor terug kom. Zij zorgt ervoor dat ik keer op keer denk: Ja dit wil ik lezen!

Het mystery element in dit boek vond ik echt heel erg tof, er is ooit eerder een meisje geweest op de school. Er is zelfs een hele vleugel gemaakt voor meisjes omdat ze er een gemengde school van wilde maken. Maar dat meisje heeft zelfmoord gepleegd….of toch niet? Ondertussen wordt Charlotte ook bedreigt door iemand die lijkt te weten dat ze een meisje is.

Daarbij wordt ze ook nog eens gepest door de council, nou ja zo begint het! Ik lees sinds kort bully romance boeken. Het is een iets extremere vorm van de enemy to lovers trope. Het kan voor sommige mensen een trigger zijn, maar ik heb er zelf geen last van. Het mooie aan dit boek is dat ze het er niet bij laat zitten, ze laat zich absoluut niet intimideren door de jongens en dat maakt het boek eigenlijk nog toffer.

Het einde was echt heel stom! haha nee hoor maar het was wel een enorme cliffhanger en ik haat dat zo erg haha.

Mijn conclusie:

Een heerlijk boek en ik ben echt zo benieuwd naar het tweede boek!!! Hij is inmiddels uit maar ik ben er helaas nog niet aan toe gekomen.

five-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: