Recensie Book love van Debbie Tung

Recensie Book love van Debbie TungBook Love Published by Andrews McMeel Publishing on 1 januari 2019
Genres: comic
Pages: 137
Format: Hardcover
Goodreads

Bookworms rejoice! These charming comics capture exactly what it feels like to be head-over-heels for hardcovers. And paperbacks! And ebooks! And bookstores! And libraries!

Book Love is a gift book of comics tailor-made for tea-sipping, spine-sniffing, book-hoarding bibliophiles. Debbie Tung’s comics are humorous and instantly recognizable—making readers laugh while precisely conveying the thoughts and habits of book nerds. Book Love is the ideal gift to let a book lover know they’re understood and appreciated.

De achterflap:

Dit belooft veel goeds, comics over het leven van een boekenworm, dat kan alleen maar een feest van herkenning zijn. Toen ik dat las wist ik meteen dat ik dit boekje aan mijn collectie wilde toevoegen.

Mijn mening:

Dit was dus echt een feest der herkenning, zoveel kleine stripjes waarbij ik meteen riep: Dit doe ik ook, of dit herken ik helemaal. Ik vond het echt zo leuk om mezelf te herkennen in de stripjes.

De auteur is ook nog eens introvert en hoewel je hier meer over terug ziet in een ander boekje van haar merk je dat ook zeker in dit boek. Ook hierin herken ik mezelf wel dus het was echt een tof boekje om te lezen.

Wat ik altijd zo leuk vind aan dit soort strips is dat er voor iedereen wel wat bij zit, er is altijd wel één stripje dat je herkent van jezelf. Bovendien zijn het allemaal korte stripjes waardoor je het snel even weg kunt leggen en ook net zo snel weer oppakt.

Mijn conclusie:

Als je net als ik een enorme book lover bent ( en laten we eerlijk zijn dat kan haast niet anders ) dan raad ik je dit boekje echt aan!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #76

16 oktober 2019

De week van een boekenworm

21 oktober 2019

%d bloggers liken dit: