Top tien romance boeken

Zoals ik vorige week al vertelde is het deze maand, romance awareness maand. Vorige week heb ik met jullie mijn top 5 romance auteurs gedeeld, deze week deel ik met jullie mijn top 10 favoriete romance boeken. Het zijn allemaal verschillende genres van romance dus wie weet vind je hier ook wel je nieuwe favoriete romance boek. Laten we snel beginnen.

  1. Nummer 1 echt ver bovenaan staat The last letter van Rebecca Yarros, dit boek heeft me echt zo gegrepen en ik was zo onder de indruk van het verhaal. Ik denk niet dat er een boek is geweest waarbij ik zoveel gehuild heb als bij dit boek!
  2. Op nummer twee staat The score van Elle Kennedy, echt alles klopte aan dit verhaal voor mij, de humor, de personages, de romance. Het is nog steeds één van mijn favoriete en zeker mijn favoriete deel van de off campus serie.
  3. Op nummer drie staat Full Measures van Rebecca Yarros, Ik denk dat zij de enige auteur is die me heeft laten huilen bij de proloog….Dat zegt genoeg over dit boek denk ik zo.
  4. Op nummer vier staat The chase van Elle Kennedy ( wees gerust er komen zo andere auteurs aan ), dit is het eerste boek in de spin off van de off campus serie. Ik vond het een heerlijke boek met wat oude bekende.
  5. Op nummer vijf staat Sick Fux van Tillie Cole, dit is een dark romance en als ik zeg dark bedoel ik in dit geval zo dark als je je kan bedenken en dan nog iets darker. Het is een fantastisch verhaal maar heel erg heftig.
  6. Op nummer zes staat Broken Wings van Tate James en Jaymin Eve ook dit is een dark romance, wel minder dark dan Sick Fux maar nog steeds echt ontzettend goed. Ik ben ook heel benieuwd hoe deze serie gaat eindigen.
  7. Op nummer 7 staat The secret girl van C.M. Stunich, een high school bully romance met een tintje mysterie en dat is echt heel tof gedaan. Ik weet dat inmiddels deel twee uit is, maar ik heb nog geen tijd gehad om hem te lezen.
  8. Op nummer 8 staat Filthy rich boys van C.M. Stunich, nog een bully romance maar ook zo ontzettend goed en ik hou echt van de personages in dit boek.
  9. Op nummer 9 staat Cruel Intentions van Siobhan Davis, dit boek heeft me best verrast. De auteur komt naar RARE en daarom ben ik het gaan lezen. Maar ik vond dit boek echt heel erg tof.
  10. Als laatste heb ik When Ashes fall van Marni Mann, ook deze auteur komt naar RARE. Ik vond de synopsis al fantastisch, maar dit boek heeft zoveel twists en turns het is echt heel erg goed!

Wat is jouw favoriete romance boek?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

28 augustus 2019 at 14:44

Oooh, dat ziet er hier ineens helemaal anders uit. Wat een verschil. Ik moest meteen aan De Reiziger van Diana Gabaldon denken toen ik je vraag las. Maar ook de verhalen van Jill Shalvis zijn bij mij favoriet wanneer het op romantiek aankomt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #68

21 augustus 2019

%d bloggers liken dit: